Corona registratieplicht voor onze kantine

Corona registratieplicht voor onze kantine

Per heden wordt de kantine van onze vereniging gezien als horecagelegenheid. Wij hebben looproutes rondom en in ons clubgebouw uitgezet zodat bezoekers niet ongewenst door elkaar heen gaan lopen. Dat betekent ook dat iedere bezoeker zich moet laten registeren bij het binnengaan van onze kantine.

QR-code
Om deze registratie soepel en eenvoudig te laten verlopen, waarbij de privacy uiteraard gegarandeerd is, wordt vanaf zaterdag 29 augustus 2020 gebruik gemaakt van een QR-code. De QR-code wordt geplaatst op de tafel nadat je de toegangsdeur van de kantine (via de trapopgang) bent gepasseerd. Bij de toegangsdeur vanaf de tribune is ook een QR-code geplaatst.
De link in de QR code kan met de camera van iPhone worden geopend of middels een QR app (indien niet al standaard aanwezig op uw smartphone is deze QR app eenvoudig te downloaden in Google Play of Apple Store).

U wordt in het scanproces vervolgens automatisch doorgeleid naar een online registratie pagina waar u uw gegevens kunt invullen. Mocht voorgaande niet lukken, hebben wij enkele geprinte formulieren bij de bar liggen waar u uw gegevens op kunt achterlaten.

Indien de GGD een verzoek doet, kunnen wij de gegevens opvragen en verstrekken aan de GGD. Alleen voor de GGD zijn uw contactgegevens in te zien en uw gegevens worden 14 dagen bewaard.

Een zo goed en zo volledig mogelijke registratie is van belang om de veiligheid en gezondheid van ons allemaal zoveel mogelijk te waarborgen.

We rekenen op uw medewerking.

Bestuur Arnhemse Boys Schuytgraaf

Geen reactie's

Geef een reactie