Cruisinc Creative Catering nieuwe hoofsponsor voor Zondag 1

Cruisinc Creative Catering nieuwe hoofsponsor voor Zondag 1

“De smaak van inspiratie, de smaak van een nieuwe hoofdsponsor voor Arnhemse Boys. Stap in de wereld van Cruisinc Creative Catering en proef de inspiratie!

De Cruisinc Group, biedt met hun riviercruiseschepen een verrassend creatieve en aantrekkelijke manier van varen op alle rivieren tussen Amsterdam en Roemenië zoals de Rijn, de Donau en de Elbe. Zoals het doel van de Arnhemse Boys inspirerend voetbal is, is het belangrijkste doel van Cruisinc om gasten een inspirerende cruise-ervaring te laten beleven van culinaire passie en door het bieden van gastvrijheid op topniveau. Cruisinc is al meerdere jaren op diverse manieren als sponsor verbonden aan Arnhemse Boys. Met Roland Barendrecht als uithangbord van Cruisinc, hebben wij een supporter van de Boys in hart en nieren! Wij van de Arnhemse Boys zijn uiteraard erg blij met deze samenwerking die wederzijds vertrouwen uitspreekt.

Tegelijkertijd nemen wij afscheid van ‘Zalen- & Partycentrum De Oldenburg’ als hoofdsponsor van de Boys. Namens Arnhemse Boys, dank voor de steun van afgelopen jaren.”

Geen reactie's

Geef een reactie