D-pupillen Zaalvoetbal in Driel (18-01-2014)

D-pupillen Zaalvoetbal in Driel (18-01-2014)

Zaalvoetbal 001

Het werd al lang geleden aangekondigd, het zaalvoetbaltoernooi voor de spelers van de D-pupillen. Vorig jaar (wat klinkt dat eigenlijk lang geleden) moest je jezelf al inschrijven en op deze mooie zaterdag werd het toernooi dan eindelijk gespeeld in Driel. De teams kregen de namen van de landenteams, zodat van een pre-WK gesproken kan worden. De volgende landen waren op dit “mini WK” vertegenwoordigd:

Holland – (Coach Erik Mulder)
Duitsland – (Coach Bram den Ouden)
Engeland – (Coach Freddy Anneveld)
Spanje – (Coach Ronald Cozijnsen)
Frankrijk – (Coach Hans van Mullem)
België (Coach Stanley Wijngart)

Zaalvoetbal 002

In ieder team waren spelers vertegenwoordigd van zowel de D1, D2, D3 als de D4. De D1 en de D4 waren zeer ruim vertegenwoordigd, zij hadden per team 2 spelers geleverd. Uit de uitslagen bleek wel, dat de indeling goed en gelijkwaardig was. Na afloop van alle wedstrijden was er eigenlijk maar 1 uitschieter, een uitslag van 9 – 1. De andere wedstrijden eindigden met maximaal 1 doelpunt verschil of in gelijk spel. Het publiek werd dan ook prima door de spelers vermaakt, eigenlijk waren alle wedstrijden spannend en viel vooraf -en zelfs halverwege het toernooi- niet te voorspellen wie er zou gaan winnen.

Het publiek op de tribune in Driel

Het publiek op de tribune in Driel

De eindstand is als volgt:

1. Holland
2. Spanje
3. Duitsland
4. Frankrijk
5. Engeland
6. België

De prijsuitreiking

De prijsuitreiking

Nu maar hopen dat dit een voorbode is van de zomer van 2014. Vooraf tekenen wij in ieder geval voor Holland op plaats 1 op het WK.

Het winnende team, Team Holland

Het winnende team, Team Holland

Geen reactie's

Geef een reactie