Darttoernooi bij Arnhemse Boys

Darttoernooi bij Arnhemse Boys

dartboard

Op ons sportpark is een (sport)kinderopvang en een tennisvereniging gevestigd, de biljartvereniging heeft een eigen hoekje in de kantine en, sinds kort, is er ook een ijsvereniging actief. Op een gemiddelde zaterdag is er ook op het gebied van klaverjassen een en ander te beleven, alleen de dartborden ter hoogte van de bestuurskamer worden niet al te intensief gebruikt. Daar gaat in het komende jaar verandering in komen.

Op 14 maart 2015 wordt er op ons sportpark namenlijk een darttoernooi georganiseerd door Dart Club De Laar Oost. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,00 per persoon, dit is inclusief 1 consumptiemunt. Voor de winnaar van deze avond staat een mooie beker klaar, maar ook voor de winnaar van de “verliezerspoel” is er een prijs te verdienen. Natuurlijk is darten deze avond waar het om draait, maar niet in de eerste plaats. We willen er een gezellige avond voor iedereen van maken, want in de eerste plaats draait het om gezelligheid. Vraag dus je vrienden, familie, buren, ouders, ooms, tantes neefjes en nichtjes of zij ook zin hebben in een gezellige dartavond bij de Arnhemse Boys.

Inschrijven kan via de lijst in de kantine, of door een mailtje te sturen naar marloesremie*AT*arnhemseboys.nl/oudesite. Het inschrijfgeld dient te worden voldaan op de avond zelf. Je kunt jezelf inschrijven tot en met 13 maart 2015. Afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we eerst in een poel en daarna in een Knock-Out fase. Sta jij op 14 maart in de finale van ons eerste darttoernooi? U bent vanaf 17:00 uur welkom, we beginnen om 18:00 uur.

Geen reactie's

Geef een reactie