De eerste helft zit er op!

de eerste helft zit er op

De eerste helft zit er op!

De eerste helft zit er op!

We sluiten de eerste helft van het seizoen 2016-2017 af op vrijdagavond 16 december met de inmiddels  traditiegetrouwe “oliebollencup”. Dit is een open toernooi waar iedereen zich voor in kan schrijven. Er wordt gespeeld op een half veld en spelen 7-7 waarna we de avond gezellig afsluiten in onze sportkantine.

Ook leuk om als toeschouwer de kunsten van de voetballers van weleer te komen bewonderen en na afloop samen de eerste helft af te sluiten.

Ook deze seizoenshelft is er weer veel gebeurd:

Kampioenschappen bij diverse jeugd teams zijn uitbundig gevierd. Een kampioenschap wil ik graag een apart podium geven en dat is van de (JO9-1, F1). Deze jongens zijn kampioen geworden van de Hoofdklasse, een klasse prestatie.

Trots zijn wij natuurlijk ook met onze senioren-teams. Team Zaterdag 2 staan fier aan kop. Het team Zondag 1 heeft een goede reeks met overwinningen gemaakt. Ook zijn wij verheugd met een nieuwe (vierde) 35+ team, die zijn kunsten na de winter gaan vertonen. Het spelen van 35+ voetbal op de vrijdagavond is groeiende binnen onze vereniging.

We zien ook steeds meer dat onze leden / ouders op zondag komen kijken naar de verrichtingen van ons zondag 1 team. Dat is een goede ontwikkeling!.

Ook dit jaar heeft Sinterklaas en zijn pieten onze vereniging bezocht tijdens een speciaal door vrijwilligers opgezet “Sinterklaas toernooi” voor de allerkleinste binnen onze vereniging.

Afgelopen weekend heeft onze eigen toernooicommissie een fantastisch leuk jeugdtoernooi voor 60 teams georganiseerd! Op zulke momenten kan ik alleen maar apetrots zijn en mijn waardering uitspreken naar de toernooicommissie en de barvrijwilligers die deze toernooien voor onze leden mogelijk maken. We zijn nog steeds dringend op zoek naar vrijwilligers die op een zaterdag of zondag 1 keer per maand een paar uur dienst willen draaien achter de bar of in de keuken.

In deze eerste helft hebben we ook prettige eerste verkennende gesprekken gevoerd met de gemeente Arnhem over onze capaciteitsvraagstuk (veld en kleedkamers).

We zijn ook begonnen met het verder optimaliseren van onze bedrijfsvoering van de kantine. En zijn we bezig met het oprichten van een interne tuchtcommissie.

Met fijne gevoelens kan ik daarom terug kijken naar de eerste helft van dit seizoen en heb veel vertrouwen in de komende tweede helft.

Ik wens u namens het hele bestuur een fijne kerst en hopen u aan te treffen op zaterdag 7 januari bij de nieuwsjaarsreceptie!

Met sportieve groet,

Rick Schonis
voorzitter

Geen reactie's

Geef een reactie