De Flabinussen openen hun Carnavalsseizoen

De Flabinussen openen hun Carnavalsseizoen

prins

ARNHEM – C.V. De Flabinussen opent op zaterdag 21 november 2015 hun seizoen met hun prinsenkeuze avond. Deze avond vindt plaats in feestburcht ‘De Schuytgraaf’ (kantine Arnhemse Boys Schuytgraaf), onder het genot van een drankje en gezellige muziek.

Onder het motto van ‘ Carnaval in Elden of hier, wij hebben overal plezier’ zullen Prins Mark en Prinses Petra het nieuwe carnavalsseizoen officieel openen. De aanvang is 20:11 uur, maar de zaal zal om 19:30 open zijn om de eerste gasten te ontvangen. De entree bedraagt € 5,- voor niet-leden, leden hebben gratis entree (mogen gratis 2 introducés meenemen) .

De muzikale begeleiding zal deze avond onder leiding staan van Jheron van der Heijden. Deze veelzijdige artiest heeft een groot repertoire en staat garant voor een groot feest. Verder zijn er deze avond optredens van de tiener- en prinsengarde, de hofzangers en eigen leden. Als klap op de vuurpijl is er ook nog een optreden van een gastartiest.

De hoofdact deze avond zal de presentatie van het nieuwe prinsenpaar zijn. Wie o wie zullen dit jaar voorop gaan in het feestgedruis? Voor de benoeming van het nieuwe prinsenpaar zal er eerst afscheid genomen worden van Prins Mark en zijn Prinses Petra. Zij zullen afzwaaien als prinsenpaar van de Flabinussen.

Verkleden mag, maar is uiteraard niet verplicht.

Ashampoo_Snap_2015.10.27_19h05m45s_001_

Geen reactie's

Geef een reactie