Definitieve teamindelingen seizoen 2017/2018

Beste leden en ouders/verzorgers van  Arnhemse Boys Schuytgraaf,

 

Met veel zorg en aandacht hebben wij de teamindelingen voor komend seizoen 2017-2018 samengesteld.

 

Hoe zijn de teamindelingen tot stand gekomen?

In april zijn er gesprekken geweest met de trainers. Zij hebben beoordelingsformulieren ingevuld per speler, een toelichting hierop gegeven en de wensen voor komend seizoen aangegeven.

 

Deze gesprekken, beoordelingsformulieren en de verslagen van de scouts zijn naast elkaar gelegd en aan de hand hiervan zijn wij gestart met de teamindelingen. Een hele klus.

 

Afgelopen week hebben alle trainers de voorlopige indelingen kunnen zien en aan kunnen geven welke wijzigingen eventueel nog doorgevoerd moesten worden. Waar dit kon, hebben wij dit nog aangepast.

 

Verzoeken van ouders

De afgelopen weken zijn er veel verzoeken van ouders binnen gekomen of hun kind bij die en die vriendje in het team kon komen. We hebben ruim 500 jeugdspelers en het is onmogelijk om hier ook rekening mee te houden. Natuurlijk snappen wij heel goed dat dit leuk is, maar het is niet mogelijk om met alle verzoeken rekening te houden. Graag begrip daarvoor. Mocht het zo lijken dat wij hier toch rekening mee hebben gehouden dan is dat puur toeval.

 

Afgelopen week hebben wij zogezegd gesproken met alle trainers. Ondanks ons dringende verzoek het nog niet naar buiten te brengen, hebben wij vernomen dat dit helaas door een aantal trainers wel is gebeurd. Het woord zegt het al; voorlopige indelingen. In sommige teams zitten spelers uit meerdere teams, dat houdt in dat er ook meerdere trainers een mening kunnen hebben over dat team. Er konden nog verschuivingen plaatsvinden en als het nu al wordt gecommuniceerd, voordat de definitieve teamindelingen klaar zijn, kan dit alleen maar eventuele teleurstellingen en/of vragen opleveren wat wij graag hadden willen voorkomen.

 

Het gaat om de klasses
Omdat wij erg veel teams hebben, zegt het nummer (bijvoorbeeld JO11-6) niks over het niveau. Het gaat om de klasse waarin ze komen te spelen. Er zijn meerdere teams die in dezelfde klassen spelen. Stel dat er 3 teams in de derde klasse spelen is er geen onderscheid gemaakt wie er dan in het ”hoogste” team van die drie is gekomen. Het gaat dus om de klasses.

 

Sommige teams zijn nog niet helemaal vol. Deze zullen aangevuld worden met aanmeldingen vanuit de wachtlijst. De JO9 teams hebben nu 8 spelers. De nieuwe spelvormen van de KNVB gaat uit van 6 spelers. Om deze reden zijn de teams kleiner geworden. Hierover komt nog een informatie avond.

 

Vragen/opmerkingen alleen per mail
Het kan zijn dat er nog vragen zijn naar aanleiding van de teamindeling. Dit is mogelijk. Heeft u vragen dan is dit alleen mogelijk via het volgende e-mail adres: scouting@arnhemseboys.nl Telefoontjes of appjes over de teamindelingen zullen niet beantwoord worden. Het is echt alleen mogelijk te reageren via dit e-mail adres. Daarbij willen wij aangeven dat de teams met de groots mogelijke zorg zijn samengesteld en verzoeken tot verschuivingen maar heel beperkt mogelijk zullen zijn. Wij hopen op uw begrip in deze.

 

Met vriendelijke groet,

 

Scoutinggroep Arnhemse Boys Schuytgraaf

 

 

Definitieve teamindelingen seizoen 2017 – 2018: klik hier