Derde wedstrijd voorjaarscompetitie Arnhemse Boys F1 tegen RKHVV F1

Derde wedstrijd voorjaarscompetitie Arnhemse Boys F1 tegen RKHVV F1

F1

Vandaag staat de derde competitiewedstrijd tegen RKHVV uit Huissen op het programma. RKHVV heeft een wedstrijd gespeeld en net verloren. Wij doen bovenin mee met twee overwinningen uit twee wedstrijden. We spelen vandaag zonder Daan, maar Mick uit F2 komt ons team versterken.

Onder een mooi voorjaarszonnetje beginnen we iets voor half elf aan de wedstrijd. Het gaat gelijk op en de eerste schoten worden gelost door RKHVV, maar zorgen niet voor gevaar. Waar nodig grijpt Terence in. Nigel kopt een hoge bal weg en vervolgens zet onze F1 de eerste mooie aanval op via Gio en Bram. Jur wordt in stelling gebracht en zijn schot wordt gestopt door de keeper van RKHVV. RKHVV probeert van achteruit op te bouwen maar door goed druk te zetten weten we de bal te veroveren en Jur scoort beheerst de 1-0. RKHVV zet weer aan en Terence weet weer een schot van RKHVV te stoppen. We komen nu onder zware druk te staan en de terechte 1-1 valt ook even later. Het lukt ons niet om het initiatief over te nemen van RKHVV en we blijven onder druk staan. Onze verdedigers Brent, Nigel en Cas weten regelmatig de ballen tegen te houden en af te pakken, maar we raken de bal ook snel weer kwijt. Voor rust weet RKHVV de 1-2 en de 1-3 te scoren. Hierna lukt het ons om wat verzorgder te voetballen en we komen dicht bij de 2-3. Zowel Gio, Jur als Bram krijgen mogelijkheden, maar het lukt ons niet om de aansluitingstreffer te scoren. Brent weet met een mooie redding nog de 1-4 te voorkomen, maar even voor rust valt het vierde doelpunt toch en met deze stand gaan we rusten. Het is duidelijk dat RKHVV een maatje te groot is voor ons vandaag.

We proberen de jongens in de rust moed in te spreken en dat lijkt effect te hebben, we beginnen de tweede helft beter met meer inzet en initiatief. Owen en Mick krijgen nog mogelijkheden om te scoren, maar wat we ook proberen het lukt ons niet om nog een doelpunt te maken vandaag en je ziet de kracht wegvloeien bij onze jongens. Ver in de tweede helft weet RKHVV de 1-5 te scoren en even later lopen ze ook uit naar 1-6 en 1-7. Dit is ook de eindstand en hiermee hebben we de grootste nederlaag van dit seizoen te pakken. Er zat vandaag ook niet veel meer in. Jammer jongens volgende week tegen Dieren F1 proberen we het gewoon opnieuw.

Geen reactie's

Geef een reactie