Doe mee met Tour 2.0 van Ome Joop’s Tour!

Doe mee met Tour 2.0 van Ome Joop’s Tour!

Doe jij dit jaar mee met de Tour 2.0 van Ome Joop’s Tour?

Meedoen betekent dat je op zondag 2 augustus tussen 10.00 en 18.00 uur, samen met je familie en/of vriendjes door Arnhem fietst om 10 objecten te zoeken die zijn ‘verstopt’ op 10 locaties. Kun jij ze vinden? Neem dan een selfi e met elk object en stuur de foto’s naar Ome Joop’s Tour via 06 – 39 85 53 95.

Meedoen betekent ook dat je onderweg een leuke attentie krijgt én kans maakt op het winnen van mooie prijzen. Hiervoor moet je wel 8 tot en met 12 jaar oud zijn en de meeste objecten hebben gevonden van iedereen die meedoet. Meld je dus snel aan als je dit nog niet hebt gedaan via www.omejoopstour.nl!

Vanaf 19 juli delen wij hints naar de 10 locaties via Facebook en Instagram. Op de achterkant kun je alvast opschrijven waar jij denkt dat de objecten 2 augustus te vinden zijn. Om het zoeken wat makkelijker te maken, verklappen wij je alvast dat de objecten allemaal iets te maken hebben met Ome Joop’s Tour!

Tip: luister op 2 augustus naar Radio de Vette Ketting via 105.9 FM of via livestream op onze website. Ook daar worden de hele dag hints gegeven en zal Radio de Vette Ketting om 19.00 uur de winnaars bekend maken.

Wij hebben er heel veel zin in en hopen jullie ook!

Groeten van Ome Joop’s Tour

Geen reactie's

Geef een reactie