DOVO E15 – Arnhemse Boys E11

DOVO E15 – Arnhemse Boys E11

Onze jongens waren niet zo scherp als laatst tegen OSC maar ook nu werden 7 goals gescoord. Can en Bas waren er niet en Matthijs uit de F1 speelde maar wat graag mee. De goals waren van: Wout (4x), Joris (1x, schitterende lob), Matei (1x) en Lars (1x, zijn eerste van het seizoen, laatste tikje bij een inzet van Matthijs). Het was dat wout in de eerste helft (2x), Jarno (2x) en Lars (2x) het vizier niet op scherp hadden anders hadden we de dubbele cijfers gehaald. Het was voor de meeste Dovo spelers de eerste echte wedstrijd.

Thymen speelde de 2de helft want hij had de eerste helft maar een bal gehad. Dovo leek 2x bij een 1-0 stand te kunnen counteren naar onze goal maar sterk verdedigen van Xey, Joris en Matthijs voorkwamen gevaar. In de 2de helft keepte Joris. Hij mest 2x handelend optreden bij kansen voor Dovo en deed dat zeer bekwaam.

Klasse gespeeld mannen. Leuk weer gewonnen te hebben. De 1ste seizoenshelft was al fantastisch maar zo afsluiten is leuk.  Op naar het zaalvoetbal toernooi met 3 speeldagen voor de E11.

Fijn weekend.

Jasper van Kasteren

Geen reactie's

Geef een reactie