DOVO JO17-3 – Arnhemse Boys Schuytgraaf JO17-1

De uit wedstrijd tegen DOVO uit Veenendaal, doordat het sportpark van DOVO en van GVVV tegenover elkaar liggen (en GVVV met een aantal bussen naar Lienden toe zou gaan) konden we niet in de buurt van het park zelf parkeren en moesten we een stukje lopen. Het bijzonder gastvrije onthaal, DOVO 1 speelde zelf thuis, dus het was een drukte van belang) maakte veel goed.

De wedstrijd begon iets later, de wedstrijd voor ons liep iets uit, maar ondanks het iets latere tijdstip leken we toch niet helemaal wakker te zijn en opnieuw liepen we tegen een snelle tegentreffer aan. We moesten alweer snel tegen een achterstand aankijken en liepen weer achter de feiten aan. Na de tegentreffer waren we wel wakker en begonnen we te voetballen. Nog voor de rust wisten we de achterstand om te buigen in een 1-2 voorsprong.

Na de rust kwamen we nog een keer in gevaar, maar de zekere gelijkmaker werd van de lijn gekeerd. Hierna was het de beurt aan de Boys en maakten we de 1-3. De wedstrijd leek hiermee gespeeld en de frustratie bij onze tegenstander nam toe. Die frustratie werd flink gevoed door uitstekend verdedigend werk van de Boys en de voorsprong is niet meer in gevaar gekomen. Sterker nog, we wisten deze uit te bouwen naar 1-4 en vlak voor het eindsignaal zelfs 1-5.

Uiteindelijk toch nog een keurig resultaat, jammer van dat slippertje aan het begin van de wedstrijd.