DVOL D2 – Arnhemse Boys D2 12-10-2013

Actie voor de goal
Op zaterdag 12-10-2013 speelden we uit in Lent tegen DVOL D2. Voorafgaand aan de wedstrijd moest er eerst even gezongen worden, Stan Cozijnsen was jarig en werd 11 jaar oud. Voor de gelegenheid mocht hij vandaag de aanvoerder zijn.

Onze tegenstander speelde met maar 2 spitsen die kort bij elkaar bleven staan. We wisten even niet hoe we daarmee om moesten gaan en ondanks dat wij in de aanval gingen, wist DVOL vanuit de counter snel te scoren. Doordat we vrij snel een paar tegentreffers moesten incasseren, gingen de kopjes een beetje hangen. Hierdoor zag DVOL de kans om met de rust al uit te lopen naar een 6 – 0 voorsprong.

De tweede helft verliep iets beter, we wisten nog een doelpuntje mee te pikken. de eindstand werd uiteindelijk bepaald op 11 – 1. Geen fijne uitslag op je 11e verjaardag, maar goed. We hebben een lesje effectief voetbal gekregen van deze ploeg, die eigenlijk niet veel beter was dan dat wij waren, maar wel wat verder. Vandaag kregen we opnieuw hulp vanuit de E1. Connor en Axel hebben ons vandaag uit de brand geholpen.

Komende week zijn we vrij, er is dan beker- en inhaalprogramma. Donderdag aanstaande wordt er, in verband met de herfstvakantie, niet getraind. Nog 3 trainingen voor de volgende wedstrijd, thuis tegen SML.