DVOL F2 – Arnhemse Boys F1

F1
Vandaag, zaterdag 11 oktober 2014 stond de uitwedstrijd tegen DVOL F2 op het programma. We hadden om 8.10 uur afgesproken bij de Arnhemse Boys. Vanuit daar vertrokken we gezamenlijk richting Lent. Aangekomen bij het mooie complex in Lent, kregen we kleedkamer 8 toegewezen en de wedstrijd zou op het kunstgrasveld 3A plaatsvinden. Het elftal was compleet en Luuk verzorgde deze ochtend de Warming-up. Jowendly zou deze wedstrijd keepen.
Precies om 9.00 uur floot de scheidsrechter en begon de wedstrijd. Gezien de stand op de ranglijst, verwachten we niet al te veel tegenstand en was het doel om de 3 punten mee terug te nemen richting de Boys. De eerste 10 minuten zag je al snel het verschil. Helaas konden de jongens het net niet vinden, maar Jowendly had nog geen bal gezien. Hierna begon het team te draaien en kwamen de doelpunten. In de rust stond het 0-6, 0-1, via een korte corner van Luuk en Jesse schoot raak, 0-2 een bal vanuit Jesse naar Diego en die schoot raak, 0-3 door een mooie solo van Jesse, 0-4 via een mooie actie vanuit Diego, bal kwam bij Bram en via een mooi lobje scoorde Bram, 0-5 via een mooi afstandsschot van Milan en 0-6 via een lange corner van Luuk en Jelle kopte de bal netjes tegen het net.
In de 2de helft gingen onze verdedigers voorin staan en Djara en Luuk gingen verdedigen. Jowendly kreeg in de wedstrijd maar 2 ballen, 1 terugspeelbal van Luuk en 1 keer een schot van DVOL. De eindstand werd 0-16.
Jesse 4x
Diego 2x
Djara 2x
Bram 2x
Milan 4x
Jelle 2x
In de rust hadden we de jongens de opdracht mee te geven om veel over te spelen, de ruimte te vinden om zo nog het een en ander te leren.
Voor zowel DVOL als voor de Boys was het geen leuke wedstrijd, ondanks de winst.
Volgende week staat het Internationale Toernooi in Helmond op het programma.
We zitten in poule D, een poule met 3 Duitse teams en strijden voor een Wild Card voor het BVO Hoofdtoernooi welke gehouden wordt op zaterdag 04 April 2015 te Loosdrecht.