DVOV D1 – Arnhemse Boys D2 verslag van de 2e overwinning dit seizoen

20140222_123948

Op zaterdag 22-02-2014 stond de wedstrijd uit bij DVOV D2 op het programma. Tot die dag had DVOV pas 1 wedstrijd gespeeld tegen een voor ons bekende tegenstander. DVOV had eerder van MASV verloren met 3-1. Op basis van deze uitslag zouden DVOV D2 en Arnhemse Boys D2 aan elkaar gewaagd moeten zijn, immers, ook wij hadden van MASV verloren. De uitslag in de wedstrijd tussen Arnhemse Boys D2 en MASV D1 was 1-2. Allemaal leuk en aardig, maar we beginnen natuurlijk gewoon op 0-0 en alles is mogelijk.

We begonnen de wedstrijd tegen DVOV behoorlijk voortvarend, er werd goed gespeeld en goed gecombineerd. De verwachting was er dan ook, dat we op een voorsprong zouden kunnen komen, maar jammer genoeg gebeurde dat niet. We kwamen op 1-0 achter te staan. Hoewel dat natuulijk wel een beetje een domper was, bleven we toch goed voetballen en dat leidde tot een aantal kansen en 1 hele grote kans op de gelijkmaker. We waren echter net niet scherp genoeg in de afronding, waardoor we de rust met deze 1-0 achterstand in zijn gegaan.

In de tweede helft zijn we opnieuw goed van start gegaan, hoewel we de keeper van de tegenstanders niet echt op de proef hebben gesteld. Na een heel mooi afstandschot viel toch de 1-1. Dit was echter niet genoeg en we bleven gaan voor het volgende doelpunt. Kort na de 1-1 viel deze ook. Een corner vanaf de rechterkant van het veld werd ingekopt, 1-2. Na deze voorsprong waren er nog wel wat kansen op meer, maar ook DVOV ging vol voor de gelijkmaker. DVOV ging met veel mensen naar voren en ook hieruit kwamen nog een paar kleine counterkansen. Het doel van de Arnhemse Boys werd niet echt meer onder vuur genomen, zodat de eindstand 1-2 was. De tweede competitieoverwinning van dit seizoen. Mooi!!

Doordat we vandaag wat weinig spelers hadden, hebben er twee spelers van de E1 met ons mee gedaan. Connor en Tim hebben ons vandaag versterkt, bedankt, zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.