E1 seizoen 2011 – 2012

E1 seizoen 2011 – 2012

Het voetbal seizoen 2011-2012 zit er op. Zaterdag 9 juni hebben we ons laatste eigen Arnhemse Boys E-toernooi gehad. Wat is mooier om je eigen eerste Arnhemse Boys toernooi winnend af te sluiten. Een superochtend met een mooie afsluiting, we konden niet mooier wensen. De jongens hebben een mooie prestatie geleverd. Kampioen in de najaarscompetitie en een derde plaats in de voorjaarscompetitie, beide in de eerste klasse.

Dit speelseizoen zal me nog lang bij blijven. Onverslagen een competitie winnen en daarna in een zeer zware voorjaarscompetitie, ingedeeld met vier kampioenen uit verschillende poule’s, nog een mooie derde plaats weten te behalen. Klasse jongens!

De jongens hebben laten zien dat ze het leuk vinden om te voetballen en dat ze er helemaal voor gaan. Ik heb als trainer, maar volgens mij samen met vele andere ouders enorm genoten langs de lijn. Er was een enorme team spirit!

Ik hoop en verwacht ook dat ze dit jaar veel geleerd hebben op het vlak van plezier hebben, samenwerken en teamspirit. Verder wil ik ook mijn collega trainer Hans Jansen, alle ouders en supporters van de E1 bedanken voor de steun en aanmoedigingen. Jullie hebben voor de jongens, trainers en club een mooi kampioensfeest (najaarscompetitie) verzorgd, die ik niet snel zal vergeten. Nogmaals dank!!!

Ik wens de jongens volgend seizoen veel succes in hun nieuwe team. Verder wil ik iedereen een fijne vakantie wensen en ik hoop jullie volgend seizoen weer op de velden te zien.

Groet,
Rick Klokke

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie