E1 wint internationaal toernooi bij OSC op 10 augustus 2014

E1 wint internationaal toernooi bij OSC op 10 augustus 2014

E1
Het nieuwe seizoen is nog amper begonnen, er is nog geen training geweest, als de E1 al naar het eerste warming-up toernooi gaat. Op het toernooi zijn zes teams uit de directe omgeving uitgenodigd die allemaal eerste of hoofdklasse gaan spelen en twee teams van FC Shenzhen (Easy Strikers). Onze keeper Thymen en Jordi zijn nog met vakantie. Zij worden vervangen door Terence uit de Het nieuwe seizoen is nog amper begonnen, er is nog geen training geweest, als de E1 al naar het eerste warming-up toernooi gaat. Op het toernooi zijn zes teams uit de directe omgeving uitgenodigd die allemaal eerste of hoofdklasse gaan spelen en twee teams van FC Shenzhen (Easy Strikers).

Onze keeper Thymen en Jordi zijn nog met vakantie. Zij worden vervangen door Terence uit de E3 en Stijn uit de E2. ’s Morgens om 10.00 klinkt het eerste fluitsignaal in Oosterhout bij OSC. De E1 speelt in een poule tegen Woezik E1, Angeren E1 en FC Shenzhen 1. Woezik is een lastige tegenstander. Onze jongens komen al snel achter met 2-0. Maar gelukkig kunnen Senne en Wessel gelijk maken.

De tweede wedstrijd wordt gewonnen van Angeren, maar de derde wedstrijd verliezen de jongens onnodig van Shenzhen. Vier punten en door naar de winnaarspoule. Daar winnen we van SC Millingen E1 met 4-0, met drie doelpunten van Wessel. Daarna weer tegen Woezik E1. Ditmaal laten de jongens echt zien wat ze waard zijn en winnen ze met 3-1.

Daarna tegen AFC Arnhem E1 (de fusieclub van Presikhaaf en ESCA). In de stromende regen wordt het 1-1. Dat betekent het eerste succes voor onze mannen! Wessel wordt topscoorder met 6 doelpunten. Maar ook Stijn (2), Floris (2) Bastiaan (1) en Senne (2) hebben hun aandeel in de doelpunten. Een goed begin voor het nieuwe seizoen!

Geen reactie's

Geef een reactie