E10 kampioenen!

E10 kampioenen!

SONY DSC

Na een heel sportief seizoen met veel doelpunten en weinig tegengoals was het zaterdag zover. DE! grote dag voor de jongens van ons E10. En dan niet alleen voor de spelers. Ook de ouders, opa’s, oma’s en alle andere supporters hadden last van kriebels in hun buik… velen waren gekomen, erg gezellig.

De kampioenswedstrijd stond op het programma tegen Elsweide uit. Ze moesten minimaal gelijk spelen om kampioen te worden, dus de boys moesten nog even serieus aan de bak. Door de spanning en de tegenstand wilde de 1ste goal maar niet vallen. Het duurde maar liefst 17 minuten voordat er gejuicht kon worden. Maar nu waren ze los…. 4-0 ruststand en uiteindelijk door goed samenspel en vechten tot de laatste minuut, met 8-2 gewonnen. Heerlijke goals en helemaal verdiend…. eindelijk, KAMPIOENEN!!

Dat moest uiteraard gevierd worden! Wat een sfeer. De kampioenshirts aan, confetti kanonnen gingen de lucht in, champagneflessen moesten leeg…. Vooral over elkaar natuurlijk en vervolgens in een colonne terug naar de Boys. Hier ging het feestje verder. Lekker friet eten en de huldiging waarbij ze allemaal een mooie beker in ontvangst mochten nemen. Echte kampioenen, gefeliciteerd Boys, wij zijn erg trots op jullie. Dit seizoen zal ze, hopen wij, lang bij blijven. Op naar het volgende seizoen, lange leve de Boys!

SONY DSC

SONY DSC

Geen reactie's

Geef een reactie