E12M kampioen!!!!

E12M kampioen!!!!

E12 meisjes

Vorige week was het spannend en verloren de meiden net. Vandaag thuis de laatste kans om kampioen te worden en dat zijn ze geworden!!!

Zaterdag 2 mei was het dan eindelijk zover. De laatste wedstrijd van het seizoen en dan ook nog eens kampioen kunnen worden. De meiden waren allemaal behoorlijk zenuwachtig, en de flinke opkomst van familie, vrienden en de meiden van de andere teams maakten het allemaal niet veel gemakkelijker. Wat de meiden nog niet wisten is dat ze al kampioen waren, want de concurrent SML had gelijk gespeeld, zodat de meiden zonder te spelen al kampioen waren geworden. We hebben het voor de meiden stilgehouden, zodat ze aan iedereen konden laten zien hoe goed ze zijn gaan voetballen. En dat hebben ze.

Gespannen begonnen de meiden aan de wedstrijd. Met goed samenspel en een flinke dosis kampioenschapsadrenaline stond het al vrij snel 1-0. De meiden kregen weinig tegenstand van De Eerbeekse Boys E5, tel daarbij op de aanmoedigingen van alle meidenteams, een geweldig spandoek en enthousiaste ouders langs de kant hebben bijgedragen aan de ruime overwinning; 9-1.  De meiden gingen door het dolle heen, ze waren kampioen geworden. Kampioen in een jongenscompetitie en het eerste meidenteam van de Arnhemse Boys. Dat maakte het allemaal nog een extra mooi. Na de wedstrijd werden ze in de kantine toegesproken door Jan Willem, onze Jeugdvoorzitter van de Arnhemse Boys, en kregen allemaal een mooie beker uitgereikt. Daarna was het tijd voor confetti, friet en drinken. de meiden kregen bloemen en cadeautjes van ouders/trainers/familie. De beker is een mooi aandenken en natuurlijk extra bijzonder; het eerste meidenteam dat kampioen is geworden bij de Arnhemse Boys!

Nu kunnen de meiden alleen nog maar genieten van de vakantie en van het kampioenschap. We zullen nog een aantal keer trainen en 30 mei spelen we nog een toernooi bij Woezik. Ik kan niet wachten om met de kampioensmeiden daar ook met een beker weg te gaan! Als begeleider van de meiden kan ik alleen nog maar zeggen dat ze het dubbel en dwars verdient hebben en dat ik apetrots op ze ben!”

Geen reactie's

Geef een reactie