Een aftrapwoordje van onze voorzitter

Een aftrapwoordje van onze voorzitter

‘Iet giet oan!’ beste leden, vrijwilligers en verder iedereen die onze vereniging actief ondersteunt.

Vele vrijwilligers hebben achter de schermen al een steentje bijgedragen aan de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. De materialencommissie is nog heel druk om alles gereed te krijgen voor onze ruim 660 leden.

We bestaan al 100 jaar (wat groots is gevierd) en ook dit voetbalseizoen 2019-2020 doen wij vanzelfsprekend weer mee met tal van teams vol met voetbal enthousiastelingen. Voor het eerst ook de nieuwe leden van onze 60+ tak onder leiding van Rob Engelberts. Een speciaal welkom ook voor hen.


Nieuw kunstgrasveld
In de zomermaanden is het eerste kunstgrasveld vervangen door een nieuwe kunststof grasmat compleet met blauwe lijnen voor onze JO 11 & 12.  Misschien heb je al even een kijkje genomen. De mat ligt er prachtig bij.


Eerste elftal
Onze nieuwe trainers Marcel Omvlee en Pim Scholten, ondersteund door elftalleidster Mariska Cozijnse en keerperstrainer Lambert Jager, zijn de afgelopen week al druk in de weer om onder andere de vakantiekilo’s bij de spelers er af te trainen. De eerste oefenwedstrijden zitten al in de benen evenals een mini-trainingskamp in Wageningen. Twee jeugdspelers die spelen in de JO17-1 en de JO19-1 maakten hun debuut. We gaan er een mooi seizoen van maken.

Ons eerste elftal speelt zijn eerste thuiswedstrijd op zondag 8 september om 14.30 uur tegen Krayenhof. Ik hoop dat je komt kijken om hen aan te moedigen het seizoen met een welverdiende overwinning te openen.


Groei seniorentak
Voor dit seizoen mogen we twee extra senioren teams voor de zondag welkom heten. Deze positieve ontwikkeling sluit goed aan bij de ambitie van onze vereniging. Inmiddels zijn de seniorenteams gegroeid naar vijf teams in de categorie 35+ mannen en twee teams in de categorie 30+ vrouwen op de vrijdagavond. Op zondag spelen er vier seniorenteams.


Jeugd
Onze Technische Commissie is druk geweest met het vraagstuk ‘hoe krijgen we alle leden aan het trainen op twee velden op redelijke tijden die zoveel mogelijk voldoen aan de wensen van de trainers?’. Ook dit jaar lijkt dit gelukt te zijn alhoewel het een hele kluif blijft!.

Vanaf 19 augustus zullen de trainingen weer hervat worden. Sommige teams starten mogelijk een weekje later.


Vrijwilligers gezocht voor Boys Betrokken
Wij zijn daarom trots dat ook dit jaar weer veel betrokken ouders hun steentje bijdragen in de begeleiding van hun zoon of dochter bij het team of andere taken vervullen binnen onze vereniging. Wij zijn, net zoals andere verenigingen, een vereniging die betrokken leden echt nodig hebben om voetbal en alle leuke activiteiten daarom heen mogelijk te maken.

Voor een aantal teams (o.a. JO9-5 en JO11-6) zijn wij dringend opzoek naar kaderleden en trainers/leiders.  Interesse? Meld je aan bij betrokken@arnhemseboys.nl

Nog niet betrokken, maar wil je dat wel graag zijn? Neem contact op met betrokken@arnhemseboys.nl. Naast jouw actieve betrokkenheid scheelt het ook 50 Euro extra contributie per jaar.


Start voetbalseizoen
Zaterdag 24 augustus wordt weer onze jaarlijkse warming up toernooi gehouden voor onze JO13- jeugd. Een mooie opening voor het nieuwe seizoen. Jij bent van harte welkom op ons mooie complex.

De week er op worden de eerste bekerwedstrijden gespeeld. De reguliere competitie start in het weekend van 21 september.

Ik kijk uit naar een mooi seizoen vol plezier en vertrouwen in elkaar. Dan volgt het resultaat vanzelf. En dat betekent niet alleen maar winnen. Mooi verliezen naar een faire strijd is net zo leerzaam en waardevol.

Met sportieve groet,

Logo Arnhemse Boys Schuytgraaf - 100 jaar

Rick Schonis
Voorzitter Arnhemse Boys Schuytgraaf

Geen reactie's

Geef een reactie