Een maatje te groot voor de E5!

Een maatje te groot voor de E5!

Arnhemse Boys E5 - SML E4
Gisterochtend heeft de E5 een moeilijke wedstrijd gespeeld tegen een van de koplopers van onze competitie. Zaterdagochtend kwam namelijk SML E4 op ons sportpark Schuytgraaf op bezoek.

Het zonnetje scheen al volop en de jongens hadden er zin in! Ook de tegenstander was mooi op tijd en we begonnen samen aan de warming up. Het was echter ook direct duidelijk dat SML een tweedejaars E elftal was! Onze grootste speler Thymon was gelijk aan hun kleinste speler…….Dus vooral niet meegaan in de strijd en de bal het werk laten doen. Kom op jongens laat het balletje rollen.

Aan het begin van de wedstrijd hebben we een toelichting gegeven over de actie van de Arnhemse Boys dat de club echt een sportieve club wil zijn. Overal op het sportpark, zoals bij de entree, in de kantine en in de kleedkamers, staan positieve teksten om iedereen te wijzen op Fair Play en sportiviteit. Ook kiezen de beide teams aan het einde van de wedstrijd een HELD VAN HET VELD. Voor elk team een speler, die zich zeer sportief gedragen heeft. Voor de E5 werd gisteren Luca door zijn teamgenoten gekozen als de held van het veld! Chapeau, Luca.

Arnhemse Boys E5 - SML E4 b

Over de wedstrijd kan de verslaggever kort zijn deze keer. Deze tegenstander was echt een maatje te groot. Onze Simar ranselde heel veel ballen uit zijn doel, maar was toch een paar keer kansloos. Ook Dani, Aaron en Koen onderschepten een heleboel ballen in de verdediging en Kas, Giacomo en Luca probeerden door te breken in de verdediging van SML. Helaas lukte dat vandaag niet heel vaak, maar werden er toch een aantal mooie aanvallen opgezet. Daarbij schot Thymon een keer zeer mooi op de goal en vloog de bal schitterend in de driehoek. Daarnaast lepelde Casper van wel 30 meter over de keeper in de lange hoek van het doel.

Arnhemse Boys E5 - SML E4 c
Uiteindelijk verloor de E5 met 2-9 tegen een tegenstander die een maatje te groot was! Er is weer veel geleerd dat de trainers de komende week weer kunnen gebruiken. Om te beginnen aanstaande dinsdag 11 november van 18 uur tot 19 uur trainen. Eerst lekker trainen en daarna op naar Sint Maarten.

Geen reactie's

Geef een reactie