Een weekend vol met mini’s + plekken vrij voor nieuwe mini’s komend seizoen

Een weekend vol met mini’s + plekken vrij voor nieuwe mini’s komend seizoen

Dit weekend hebben de mini’s het seizoen 2019-2020 in twee delen afgesloten. Op zaterdag was een intern toernooi georganiseerd voor de mini’s die na de zomer naar de JO8 gaan.
Het toernooi had als doel om de mini’s te laten wennen aan hun nieuwe teams, de KNVB-regels en de grootte van het veld. Op deze manier is de overgang niet zo groot na de zomer. Het toernooi werd afgesloten met een trofee en een ijsje van de club (mede mogelijk gemaakt door o.a. de sponsorlopen van de jeugd) .
We wensen alle mini’s veel plezier bij de JO8!

De tweede afsluiting vond op zondagochtend plaats. Hier speelden de mini’s die na de zomer nog een jaar bij de mini’s spelen. Ook voor hun was er een trofee en een ijsje na afloop.

Dit weekend hebben we heel veel gelukkige gezichten en voetbalvreugde gezien. Daar doen we het ook voor.
Fijn ook dat het bestuur en de TC met een grote afvaardiging is komen kijken.

Met plezier kijken we (ondanks corona) terug op een goed seizoen waar de kinderen in een veilige en leuke omgeving zich hebben ontwikkeld.

Doordat de helft van de mini’s doorstroomt naar de JO8, is er komend seizoen nog plek voor de mini’s. Bij vragen kun je mailen naar de technische commissie (tc@arnhemseboys.nl) en aanmelden kan via de website of per mail naar renealbers@arnhemsboys.nl.

2 Reactie's
 • ilker aydogdu
  Geplaatst op 12:54h, 14 augustus Beantwoorden

  Ik wil me zoon van 5 graag aanmelden.

  • webmaster
   Geplaatst op 18:40h, 19 augustus Beantwoorden

   Beste Ilker Aydogdu, bedankt voor je bericht. Graag verwijs ik je hiervoor om contact op te nemen met Rene Albers, renealbers@arnhemsboys.nl

Geef een reactie