Eerste bekerwedstrijd ArnhemseBoys D2

Zaterdag 24 augustus jl. stond de eerste bekerwedstrijd van dit seizoen op het programma, RKHVV D1 was op het eigen sportpark de tegenstander. De D1 van de Arnhemse Boys heeft midweeks nog geoefend tegen deze tegenstander, zij wisten de wedstrijd te winnen, na een moeizame 1e helft.

Ook de D2 begon bijzonder moeizaam aan de wedstrijd. Ondanks alle goede intenties vielen de doelpunten als rijpe appelen, zodat er met de rust al een 0 – 8 stand genoteerd werd.

In de tweede helft werd er meer gevoetbald door de Arnhemse Boys D2. We speelden meer op de helft van de tegenstander, maar tot echte kansen leidde dit niet, op een actie vanuit een corner na. Er moest nog wel een tegentreffer geïncasseerd worden, zodat de eindstand op 0 – 9 werd bepaald. Een dikke nederlaag, maar de tweede helft geeft dan toch hoop voor de volgende wedstrijden. Langzaam maar zeker vallen de puzzelstukjes op hun plek, nu hopen dat alles bij de 1e competitiewedstrijd goed staat.