Eerste wedstrijd ArnhemseBoys F3 (bekerpoule)

Eerste wedstrijd ArnhemseBoys F3 (bekerpoule)

RKHVV F2 – Arnhemse Boys F3 | 0 – 3

Vandaag, zaterdag 24 augustus was het dan eindelijk zover. De eerste wedstrijd van de F3, tegen RKHVV-F2 in Huissen.

Rond 9.10 uur vertrokken we en kwamen rond 9.30 uur aan in Huissen. Nadat we ons hadden omgekleed in kleedkamer 10, gingen we naar het hoofdveld, A2. Nadat de opstelling bekend was gemaakt, Aaron keeper, Julius, Jesse en Jelle de verdedigers en Jowendly, Kas en Luuk voorin en Milan en Arwen de reserves, begonnen we om 9.55 uur.

De eerste 10 minuten was de wedstrijd in evenwicht. In de 12de minuut kwam Jelle alleen voor het goal en scoorde, wat een doelpunt. Ondertussen waren Milan en Arwen gewisseld voor Luuk en Kas. De F3 werd steeds sterker en hadden een aantal mooie kansen.

In de 6 minuut van de 2de helft scoorde Kas, mooi doelpunt door goed zijn lichaam te gebruiken. Na goed overspelen en het gebruik van de ruimtes scoorde Luuk in de 15 minuut de derde. De wedstrijd was gespeeld.

Na het nemen van de penalty’s zijn we naar de kleedkamer gegaan waar een traktatie voor ons stond te wachten. Arwen was afgelopen vrijdag jarig, de chips was heerlijk!!!

Na het douchen zijn we met een goed gevoel naar huis gegaan. Maandag en woensdag weer trainen en zaterdag staat de volgende bekerwedstrijd op het programma!

Klasse jongens!!!

Rene

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie