Eindelijk winst bij Arnhemia!

Eindelijk winst bij Arnhemia!

Arnhemia E3 - Arnhemse Boys E5 3-11
Vandaag stond de wedstrijd tegen laagvlieger Arnhemia op het programma. Zij hadden namelijk drie punten verzameld de afgelopen competitie, terwijl onze jongens al op 15 punten staan! Maar vergis je niet, want de jongens hadden in de afgelopen vier jaar nog niet 1 keer gewonnen van deze tegenstander uit Arnhem Zuid.

Het was een frisse ochtend om 9 uur op het sportpark De Bakenhof waar iedereen verzamelde vandaag. Dani en Kas (Beterschap!) waren afwezig vandaag. Dus we moesten vandaag met acht jongens de strijd aan. Eerst rustig omkleden in de kleedkamer met vloerverwarming. Dat verklaart misschien waarom de jongens de teambespreking van Gerraldo binnen wilden horen .

De scheidsrechter floot om 9.30 uur voor het begin van de wedstrijd. De E5 stond vandaag in een 3-2-2 opstelling. Door de afwezigheid van Dani stond Dean centraal achterin en dat deed hij vandaag uitstekend. Via de linkerflank bestreek Aaron de linkerkant en bikkelde Casper over de hele rechterkant. Voor de verdediging verdeelde Thymon het spel en voorin moesten de spitsen van vandaag Koen, Giacomo en Luca dodelijk effectief. Met de keeper Simar als slot op de deur werd de strijd aangegaan.

Na een mooi begin kwam de E5 al snel op een 2-0 voorsprong, maar de tegenstander bleef steeds terugkomen en tot zeker het midden van de tweede helft van de wedstrijd bleef het gelijk opgaan. Daarna sloeg de E5 genadeloos toe en liep ver weg van de tegenstander vandaag.

0-1 Giacomo
0-2 Thymon
1-2 Arnhemia
1-3 Luca
2-3 Arnhemia
2-4 Aaron
3-4 Arnhemia
3-5 Luca
3-6 Giacomo
3-7 Luca
3-8 Casper
3-9 Luca
3-10 Aaron
3-11 Thymon

Vandaag dus een mooie overwinning. Volgende week de laatste wedstrijd van deze competitie en kunnen de jongens nog vierde worden als ze winnen van Eldenia. Ik ben er 100% zeker van dat trainer Gerraldo de jongens gemotiveerd maakt en klaarstoomt voor de thuiswedstrijd van volgende week………..

Geen reactie's

Geef een reactie