Eldenia D4 – Arnhemse Boys D2 zaterdag 28-09-2014

Eldenia D4 – Arnhemse Boys D2 zaterdag 28-09-2014

20140927_081309_1067x800

Vanmorgen moesten we allemaal al vroeg uit de veren. Voor sommigen was afgelopen week het schoolkamp, hierdoor was Yunus niet aanwezig. Verder waren we compleet, dus we konden met 3 wissels van start. De trainingsopkomst van afgelopen week was hierin bepalend en er waren 2 spelers die bij een training niet aanwezig waren, zij zijn dan ook op de bank begonnen.

SONY DSC

Het begin van de wedstrijd was (opnieuw) heel sterk. Er werd gespeeld op de helft van Eldenia D4 en Eldenia kon er alleen uit komen met een lange bal. We creëerden de nodige kansen en we waren best gevaarlijk voor de goal van Eldenia, maar het doelpunt wilde maar niet vallen. Op zulke momenten treedt een oude voetbalwet in werking “als je zelf niet scoort, vallen de doelpunten aan de andere kant”. En dat is precies wat er ook nu gebeurde. We moesten voor de rust 3 doelpunten incasseren en we zijn gaan rusten met een 3 – 0 achterstand. Zou het vroege tijdstip ons dan toch fataal gaan worden?

In de rust hebben we met elkaar afgesproken dat we scherper zouden gaan voetballen en dat we helemaal geen ruimte meer zouden geven aan onze tegenstander. Het kan toch niet zo zijn dat we beter voetballen maar toch niet kunnen winnen van dit Eldenia.

Kort na rust wisten we “aansluitingstreffer” te scoren en vanaf de kant was direct zichtbaar dat we hier vertrouwen van kregen. We bleven doorvoetballen en op zoek naar de goal van Eldenia. Eldenia zelf moest zich beperken tot verdedigen en de bal wegtrappen. We wisten de 3 – 2, de 3 – 3 en, vlak voor tijd, zelfs nog de 3 – 4 binnen te schieten. Dit is ook de eindstand geworden, opnieuw een overwinning voor de Boys en nog altijd ongeslagen.

SONY DSC

Na afloop was er weer een terechte uitgelaten blijdschap. Er werd al gezongen dat Freddie een kale kop zou gaan krijgen, maar we moeten nog wel 8 wedstrijden goed gaan spelen. Komende week staat er opnieuw een uit-wedstrijd op het programma en deze wedstrijd is, opnieuw, om 8:30. Dan is Spero D5 de tegenstander.

Geen reactie's

Geef een reactie