Eldenia D7 – Arnhemse Boys D3 van 29-03-2014

Eldenia D7 – Arnhemse Boys D3 van 29-03-2014

SONY DSC

Al weer de vijfde wedstrijd in de voorjaarscompetitie voor Arnhemse Boys D3. Vandaag de uit wedstrijd tegen Eldenia D7. Eldenia stond iets boven de Arnhemse Boys voorafgaand aan deze wedstrijd, maar een overwinning zou daar verandering in kunnen brengen.

Eldenia mocht aftrappen en de wedstrijd speelde zich vooral op het middenveld af. Er waren voor beide ploegen niet veel kansen. Uit een goede uitbraak wisten de Boys de ban te breken en het eerste doelpunt van de wedstrijd te scoren. Het leek wel of iedereen ineens wakker was, want daarna vielen de doelpunten als rijpe appelen. Zoals gezegd, het werd eerst 0 -1, vervolgens 1 – 1, 2 – 1, 2 – 2, 3 – 2 en vlak voor de rust viel zelfs de 3 – 3 nog. Het publiek werd flink vermaakt door de beide ploegen.

Tactische aanwijzingen tijdens de rust

Tactische aanwijzingen tijdens de rust

Na de rust stonden de ploegen wat beter. Er kwamen bijna geen doelpunten meer, maar er waren nog wel een aantal grote kansen. De Arnhemse Boys hadden een beetje overwicht op het veld, maar na een paar kansen en kansjes voor de Arnhemse Boys kwam Eldenia er toch ook weer gevaarlijk uit. Eldenia wist in de 2e helft de score te openen en maakte de 4 – 3. Na een mooie solo werd toch nog de gelijkmaker gescoord, zodat de eindstand op 4 – 4 werd bepaald. Tot nog toe 3 x gelijk gespeeld, 1 x gewonnen en 1 x verloren. Het zou voor de stand op de ranglijst leuk zijn, als we weer een wedstrijd zouden weten te winnen. Op dit moment staan we op de 8e plaats, maar ik denk dat we best een paar plaatsen hoger zouden moeten en kunnen staan, maar de gelijke stand in deze wedstrijd was verdiend. Ook Eldenia heeft het nodige laten zien en hebben veel kansen gekregen.

Succes de komende wedstrijden.

De 4 - 4 wordt gevierd

De 4 – 4 wordt gevierd

Geen reactie's

Geef een reactie