ESA D3 – Arnhemse Boys D2 van 07-09-2013

ESA D3 – Arnhemse Boys D2 van 07-09-2013

ESA D3 - ArnhemseBoys D2
Op zaterdag 07-09-2013 stond de laatste bekerwedstrijd voor zowel de Arnhemse Boys als voor ESA D3 op het programma. RKHVV wist eerder al van beiden te winnen en was al verzekerd van verder bekeren. Voor ESA en de Arnhemse Boys dus nog een “vriendschappelijke wedstrijd” een week voordat de competitie zou gaan beginnen.

Beide ploegen bestaan uit vele 1e jaars D-spelers en de wedstrijd ging dan ook gelijk op. Er vielen over en weer wat kansjes te noteren, maar veel van het spel speelde zich af op het middenveld. De Arnhemse Boys kreeg een aantal grote kansen, waarbij een paar van onze aanvallers vrij door konden gaan op de keeper, maar deze keeper kwam goed zijn goal uit, waardoor scoren niet gemakkelijk werd. In de eerste helft wist ESA echter wel een doelpunt te scoren, zodat de ruststand op 1-0 werd gebracht.

Ook in de 2e helft ging de wedstrijd redelijk gelijk op, met een licht overwicht voor de Arnhemse Boys. Ook in de 2e helft kwamen er kansen voor de Boys, maar ook nu wilde de bal er niet in. Er werd af en toe net iets te gehaast geschoten, waardoor de bal niet op het goal kwam, maar naast ging. In de tweede helft werd er uiteindelijk in het geheel niet gescoord, zodat ook de eindstand op 1-0 werd bepaald

Er werd in ieder geval wel goed gespeeld en hetgeen je al wel ziet op het trainingsveld (goed samenspel, elkaar proberen te zoeken en dan ook vinden) zag je in deze wedstrijd ook al terug. Ook zie je dat er steeds meer het besef komt hoe het werkt met het spelen in de posities op het veld. Hierdoor groeit volgens mij ook het zelfvertrouwen steeds meer. Geef het nog even de tijd en er gaan zeker doelpunten gemaakt worden en punten gepakt.

Succes volgende week met de start van de competitie!

Tags:
, ,
Geen reactie's

Geef een reactie