ESA D4 – ArnhemseBoys D2

ESA D4  Arnhemse Boys D2
Op zaterdag 14-09-2013 mochten we opnieuw aantreden tegen ESA, ditmaal tegen de D4. Deze tegenstander hadden we eerder al getroffen op het toernooi bij de Arnhemse Boys, dus we konden mooi kijken of we al iets verder zijn in de ontwikkeling. De wedstrijd op het toernooi ging nog met 2 – 0 verloren, na 20 minuten voetbal.

De omstandigheden tijdens het toernooi waren aanzienlijk aangenamer dan dat ze vandaag waren. Voor aanvang van de wedstrijd had het al uren geregend en ook tijdens de wedstrijd bleef het behoorlijk regenen. We hadden in het begin van de wedstrijd dan ook wat moeite met de ballen die doorschoten op het gladde veld. De wedstrijd op zich ging wel redelijk gelijk op, maar we zijn toch nog weer gaan rusten met een achterstand, 1 – 0.

In de tweede helft ging het even hard en ESA wist al snel uit te lopen naar 3 – 0. Daarna hebben we onszelf weer herpakt en zochten weer de aanval. Dit heeft geresulteerd in het eerste doelpunt in een officiële wedstrijd. De eindstand werd hierdoor bepaald op 3 – 1. De grote vraag is nu: zijn we verder dan tijdens het toernooi bij de Arnhemse Boys? Ik denk persoonlijk van wel. Je ziet steeds meer positiespel, samenspel en kansen om te scoren. We zijn er nog niet, maar we komen er (langzaam maar zeker) wel.

Komende week mogen we een thuiswedstrijd afwerken. Om 10:30 uur spelen we tegen de D2 van De Bataven. Opnieuw een test om te kijken of we weer stapjes hebben gemaakt.