ESA D5 – Arnhemse Boys D2

ESA D5 – Arnhemse Boys D2

001

Voor ESA in Rijkerswoerd leek het vandaag wel een Arnhemse Boys Dag. Het 5e elftal strijd om het kampioensschap met Arnhemse Boys Zaterdag 2 en zij speelden thuis de belangrijke wedstrijd tegen De Paasberg. Het 7e elftal moest thuis aantreden tegen Arnhemse Boys 5, De D1 van de Boys speelden tegen de D3 en wij mochten tegen de D5 aantreden. Daarnaast speelde onze D5 thuis ook nog eens tegen ESA D10. De D5 van ESA stond gedeeld eerste met DVOV, op doelsaldo was DVOV de nummer 1.

Normaal gesproken begin ik mijn verslag met iets over balbezit van de Arnhemse Boys en met Druk op de helft van de tegenstander, maar ditmaal niet. ESA had de aftrap en zocht direct de aanval. Dit leidde tot een treffer in de 1e minuut voor ESA. Hierna mochten wij aftrappen. Na deze snelle score van ESA waren we even bang, dat we met de rust al een monsterscore zouden kregen, maar dit viel mee. De ruststand was 2 – 0. Daar moet wel bij opgetekend worden, dat wij eigenlijk geen kans hebben gekregen.

In de tweede helft bleef ESA de bovenliggende partij. Gek genoeg kregen we nu wel een paar kleine kansjes, maar we kregen ook nog meer treffers tegen. ESA scoorde er lustig op los en liet zien waarom zij op dit moment bovenin meedraaien. ESA bepaalde de eindstand op 6 – 0 en dat was niet eens geflatteerd.

Volgende week spelen we thuis tegen S.C. Valburg. Door onze nederlaag bij ESA zijn zij ons op de ranglijst gepasseerd. Mochten wij deze wedstrijd weten te winnen, dan stijgen we weer een plaatsje op de ranglijst. Doe jullie best!

002

Geen reactie's

Geef een reactie