ESA F3 – ArnhemseBoys F3

ESA F3 – ArnhemseBoys F3

1385212237_Arnhem-20131123-00227
Vandaag de wedstrijd tegen ESA F3. We hadden afgesproken om rond 7.45 uur te vertrekken vanaf de Boys. Het was wederom erg vroeg, wat frisjes en nog erg donker.

Bij ESA aangekomen kregen we kleedkamer 15 toegewezen en de wedstrijd zou op veld 3B plaatsvinden. Jesse is helaas nog steeds geblesseerd, we zouden het klusje vandaag met ons eigen team (8 man sterk) afmaken.

Helaas, tijdens de warming-up ging Aaron door zijn enkel en moest noodgedwongen Kas spelen en Aaron zou het goal verdedigen. Milan begon als eerste wissel, Kas/Jelle/Julius achterin en Jowendly/Arwen en Luuk voorin. Voor de wedstrijd begon gaf de scheidsrechter aan dat er geen tijd meer was om na afloop penalty’s te nemen, maar hadden ook niet anders verwacht.

Om 8.30 uur begon de wedstrijd. We begonnen goed, scherp en aanvallend sterk wat al na 4 minuten resulteerde in een mooi doelpunt. Kas gaf een gave voorzet, Luuk nam de bal over en schoot de bal beheerst tegen het net. Helaas nog geen 2 minuten later schoot ESA van afstand zo over Aaron in het goal, 1-1. Voor rust kwam ESA nog op voorsprong, zeer onterecht, maar helaas benutten wij onze kansen niet.

 Na rust werd het snel 3-1 door ESA, maar we bleven erin geloven. Via een mooi doelpunt van Jowendly kwamen we terug, 3-2. Nadat wij de bal over de achterlijn schoten, kreeg ESA een hoekschop. Het zat niet mee, een eigen doelpunt 4-2. Hierna konden de Boys niet meer de moed opbrengen om deze achterstand weg te werken. We gingen vol in de aanval, waardoor we de verdediging vergaten. ESA kwam snel op een 7-2 voorsprong waarna Jowendly via wat klutsballen nog het laatste doelpunt scoorde, 7-3.

Helaas jongens, het zat ons dit keer een keertje niet mee.

We hebben hard gewerkt, maar af en toe moet je ook een beetje geluk hebben.

Nu 2 keer trainen, volgend weekend zijn we vrij, maar ik ben aan het kijken om een oefenwedstrijd te organiseren.

Geen reactie's

Geef een reactie