F8 haakt aan bij top ranglijst

F8 haakt aan bij top ranglijst

Ashampoo_Snap_2014.10.26_10h34m49s_002_

Vandaag alweer competitiewedstrijd 6. Het zou op voorhand een wedstrijd worden van aan- of afhaken. Wij stonden tot vandaag op de 4e plaats met de koplopers nog in zicht. En tegenstander Jonge Kracht F5 stond tot vandaag op de 5e plaats. In de stand hadden we inmiddels wat averij opgelopen omdat we het de laatste competitiewedstrijd niet voor elkaar konden krijgen om Arnhemia te verslaan. Maar hier werd op karakter wel een punt uit het vuur gesleept. Helaas misten we vandaag maar liefst 4 spelers. 3 jongens waren op vakantie (Mads, Loek en Ruben) en we hadden een zieke (Daan). Maar gelukkig waren een aantal jongens uit andere teams bereid om ons aan te vullen, zodat we toch met 8 spelers naar Huissen af konden reizen. En alhoewel Noah en Noud van de F10 en Felix van de F11 al een wedstrijd in de benen hadden, wilden ze nog graag een keer knallen. Vooraf hebben we nog even besproken dat we tegen Arnhemia vergaten dat we met z’n allen op de bal moeten jagen bij balverlies en dat dit vandaag echt beter moest. Voor de rest waren opmerkingen of adviezen niet nodig, want de Boys hadden er ontzettend veel zin in. Dani stond vandaag weer in de goal als ‘vaste’ keeper. Dani heeft sinds kort keeperstraining bij de Arnhemse Boys en wilde graag laten zien wat hij allemaal al geleerd had.

De jongens begonnen aanvankelijk wat slapjes aan de wedstrijd en voor we het goed en wel wisten lag de 1-0 ook al in het netje. Maar hierna was het ook direct gebeurd met onze tegenstander en de Boys walsten erover heen. Door doelpunten van gastspeler Noah 2x en Stan 2x was de ruststand 1-4. Wat vooral opviel was dat de jongens elkaar zeer makkelijk vonden en dat er voor elke meter gestreden werd. Na de rust gingen de jongens hier gewoon mee door en werd er nog gescoord door wederom onze eigen Noah 3x en Jesper. Tussendoor maakte Jonge Kracht nog een mooie uitgespeelde goal. Ook liet Dani zien inderdaad wat geleerd te hebben op de keeperstraining. Op een gegeven moment ging een speler van Jonge Kracht alleen op het doel af. Dani kwam zijn doel uit als een leeuw uit zijn kooi, waarmee hij dus ook direct het doel verkleinde. Weg kans en Dani stond als trotse winnaar in het doel. Ook het Huissense publiek had het over de geweldige keeper van de Arnhemse Boys. Toch leuk om te horen.

Door deze overwinning staan we nog steeds bovenin en maken we ook nog steeds kans op een zeer goede eindklassering. Met als ultieme doel, een beker! Maar daar is het misschien nog wat te vroeg voor. Eerst volgende week maar eens proberen om de Arnhemse Boys F12 te verslaan, dat wordt weer een hels karwei. Prettig weekend!

Geen reactie's

Geef een reactie