F8 wint laatste thuiswedstrijd glansrijk tegen SC Bemmel F8

F8-vs-Bemmel

Vandaag stond alweer de laatste thuiswedstrijd van de najaarscompetitie 2014/2015 op het programma. We mochten om 08.30 uur op het hoofdveld aantreden tegen de nummer laatst van de competitie SC Bemmel F8. Zij hadden helaas tot vandaag nog maar 1 puntje gehaald. Vandaag speelden we op het, door de coach omgedoopte, ongeluksveld. Op veld 1B hadden we namelijk de broodnodige punten laten liggen (5 stuks) om uiteindelijk kampioen te kunnen worden. Dus daarmee moesten we vandaag maar eens definitief afrekenen. Ruben was helaas afwezig en vanwege de kou werd besloten geen vervanger op te roepen zodat we maar 1 wissel hadden.

De Boys hadden er veel zin en vanaf het eerste fluitsignaal bleek dat onze jongens een maatje te groot waren voor de bezoekers uit Bemmel. De eerste helft werd afgesloten met een 4-1 voorsprong (doelpunten Noah, Mads 2x en Stan). Waarbij toch twee ‘leerzame’ momenten te benoemen waren. De 4-1 van Mads was werkelijk prachtig vanwege een splijtende voorzet van Jesper die niet zelfzuchtig was. En het doelpunt aan Bemmel werd door twee spelers van de Boys cadeau gedaan. Weifelend optreden werd genadeloos afgestraft.

Na de rust werden er geen cadeautjes (ondanks dat Sinterklaas het sportpark vandaag aandeed) meer uitgedeeld en liepen de jongens uit naar een 9-1 overwinning (doelpunten van wederom Noah,Jesper 2x en wederom Mads 2x). Ook bij een van deze doelpunten zat een prachtige assist en deze was ditmaal van Loek. Ja, die arme Loek! Hij deed er de tweede helft alles aan om ook een doelpuntje mee te pikken. Maar wat hij ook deed, die keeper van Bemmel hield werkelijk alles van hem tegen. Maar bij de penalty’s was hij uiteindelijk toch kansloos op het laatste schot van Loek op doel vandaag. Volgende week mogen de Boys nog één keer aantreden tegen de kampioenes, ja kampioenes, want de meisjes van ESA F12M hebben alles nog gewonnen en zijn vandaag kampioen geworden. Ik ga er echter vanuit dat zij volgende week in de oorspronkelijke ‘kampioenswedstrijd’ onderuit zullen gaan tegen onze jongens. En als laatste, waarschijnlijk spelen we op 6 december ’s morgens als afsluiter nog een oefenwedstrijd tegen de Arnhemse Boys F10.