Vrijwilligersavond @ArnhemseBoys Schuytgraaf 24 augustus 2013 – Huldiging Toon Hartemink

Vrijwilligersavond @ArnhemseBoys Schuytgraaf 24 augustus 2013 – Huldiging Toon Hartemink

Langzaam komen de vrijwilligers van onze vereniging het clubgebouw binnen, “oude” nog vanuit de tijd van sportpark Cranevelt en nieuwe vrijwilligers uit de omliggende buurt die allemaal hun weg hebben gevonden naar de Arnhemse Boys.

Een vereniging met een geschiedenis, een vereniging waar het nu nu bruist van het leven met allerlei activiteiten voor een ieder.

Dit alles is niet mogelijk zonder de steun van leden die op hun geheel eigen wijze een steentje bijdragen aan het goed functioneren van de vereniging. Het bestuur heeft op deze avond alle vrijwilligers willen bedanken aan de bijdrage die een ieder levert.

Toen de voorzitter Eric Reijnders het woord gaf aan dhr.Aalderink, KNVB-bestuurder district oost, die op zijn eigen wijze voor het werk van alle vrijwilligers zijn waardering uitsprak, bleek hij nog een verrassing in petto te hebben. Hij verzocht Toon Hartemink naar voren te komen om hem na een opsomming van de vele,vele werkzaamheden die Toon in de afgelopen jaren voor de voetbalsport in de meest brede zin heeft verricht, vanuit de KNVB te huldigen met de Gouden Speld.

De vereniging Arnhemse Boys/Schuytgraaf kan niet anders dan volmondig instemmen met de waardering voor een van zijn leden.

In zijn dankwoord gaf Toon aan niet alleen blij verrast te zijn door deze onderscheiding, maar tegelijkertijd gaf hij heel nadrukkelijk aan dat hij nu weliswaar deze speld heeft ontvangen terwijl hij slechts een van de vele vrijwilligers is. Een vrijwilliger die met hart en ziel voor zijn “cluppie” werkt om de Boys een plaats te geven in de Arnhemse sportwereld. Toon gaf ook aan dat deze speld in wezen ook waardering uitpreekt voor het werk van alle vrijwilligers van de Boys, je doet het niet alleen. Je doet het met zijn allen.

Het bestuur wil vanuit deze plaats Toon Hartemink hartelijk feliciteren met de welverdiende onderscheiding en zijn vrouw danken dat zij vanuit het thuisfront dit alles mede mogelijk maakt.

Arnhemse Boys Schuytgraaf

Hoofdbestuur en Jeugdbestuur

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie