Gelijkspel voor JO17-1 in oefenduel tegen Spero JO17-2

Schuytgraaf – We hebben inmiddels 4 keer getraind en een wedstrijd gespeeld, nog een laatste test voorafgaand aan de eerste bekerwedstrijd in de poulefase voor de Arnhemse Boys JO17-1. S.V. Spero werd bereid gevonden om op donderdag 29 augustus 2019 een vriendschappelijke wedstrijd te komen spelen op ons sportpark.

Nadat de wedstrijd was begonnen duurde het even voordat de eerste kans kwam, maar die eerste kans was wel voor De Boys. Een voorzet van rechts werd echter niet goed geraakt bij de 2e paal waardoor deze over ging, maar het beloofde veel goeds. Niet veel later stond er een 0-1 score op het bord. Spero liet de hele wedstrijd al zien er veel zin in te hebben en wij liepen onderling wat te mopperen en dit betaalde zich uit voor Spero. We zochten wel weer de aanval en kwamen op 1-1, maar nog voor de rust lag de 1-2 al in het net.

Na rust maakten de gasten een eigen doelpunt, zodat de tussenstand 2-2 werd, maar Spero bleef op zoek naar de voorsprong. Deze wisten ze te vinden na opnieuw wat slordigheden van onze kant. Spero schoot de bal vanaf iets buiten de 16-meter in de hoek, 2-3. Een penalty voor De Boys zorgde voor de (uiteindelijke) 3-3 eindstand.

S.V. Spero JO17-2, hartelijk dank voor jullie aanwezigheid en veel succes met de beker en de competitie.

Zaterdag 31 augustus 2019 begint ook voor ons het seizoen 2019/2020 echt. We spelen dan om 12:30 uit in Zetten tegen Excelsior Zetten JO17-1 voor de Beker. Veel succes!