Groot evenement bij viering 5 jarig bestaan Keepersschool On Tour

Groot evenement bij viering 5 jarig bestaan Keepersschool On Tour

Keeper school On Tour

Groot evenement bij viering 5 jarig bestaan Keepersschool On Tour

Huissen – Dit jaar bestaat Keepersschool On Tour 5 jaar en op zaterdag 23 en zondag 24 juni a.s. zal dit gevierd worden met een 2 daags evenement op het hoofdveld van RKHVV in Huissen.

I.v.m. organiseert de Keepersschool On Tour een speciaal 2 daags evenement voor keep(st)ers vanaf 7 jaar tot en met 18 jaar.  Twee dagen lang  kunnen de deelnemers hun favoriete vak uitoefenen op het vernieuwde kunstgras van RKHVV in Huissen. Deze dagen zullen o.a. bestaan uit een bootcamp, penaltybokaal, professionele trainingen, keepersoorlog en elke dag een heerlijke lunch.

Kosten
Voor deze dagen betaal je slecht € 49,00 en daarvoor ontvang je een speciaal jubileumshirt, 2 dagen lunch, drinken, diploma en een aandenken.

Deelnemen
Keep(st)ers kunnen zich inschrijven via de website www.keepersschoolontour.nl. Inmiddels hebben wij de grens van 40 keep(st)ers bereikt en hebben we nog maar plaats voor 10 keep(st)ers. Dus wees er snel bij, want vol=vol.

Wil je meedoen, maar kan je alleen de zaterdag of de zondag?
Omdat de aanmeldingen voor de twee daagse enorm snel vol beginnen te raken en omdat sommige keep(st)ers maar 1  van de 2 dagen kunnen, hebben we besloten om 10 plaatsen per dag open te stellen voor inschrijving.

Kosten willekeurige dag (10 plaatsen per dag​, nog 9 beschikbaar​)
Je hebt de keuze voor een dag met jubileumshirt en zonder jubileumshirt.

Zaterdag of zondag € 25,00 exclusief jubileumshirt, inclusief sportlunch en diploma.

Zaterdag of zondag € 35​,00​ inclusief jubileumshirt, inclusief sportlunch en diploma.

Jubileumshirt_2018 Keepersschool On Tour

Geen reactie's

Geef een reactie