Grote Clubactie 2013 ! Wij doen mee !

Grote Clubactie 2013 ! Wij doen mee !

Grote Club Actie 2013Beste lotenverkoper,

Elk jaar vindt in september de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij ook mee en willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen! Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel  2,40 euro per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van  100.000,- euro! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt en wat precies de bedoeling is.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.
We kiezen ervoor om direct de loten te verkopen en het geld gelijk te innen.

Eén lot kost 3 euro, maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen!

Aan wie mag  je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Het geld lever je in bij je leider. Zijn je loten op en wil je nog meer verkopen? Vraag dan aan je leider om meer loten!
Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

Prijzen voor lotenverkopers
De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen,  maar ook  onder de beste lotenverkopers zijn geweldige prijzen te winnen. De hoofdprijs is een Apple iPod Touch! Ga hiervoor naar www.clubactie.nl/verkoopwedstrijd .

Belangrijk!

De opbrengst gaat naar de jeugdafdeling van de Arnhemse Boys. Hoe meer loten we verkopen, des te meer leuke dingen kunnen we er mee doen!

Een aantal ideeën zijn: extra materiaal om mee te trainen (bijv. vrije trappoppen), set bidons  voor ieder team, voetbaltassen en als we hééél veel geld ophalen misschien voor iedereen een trainingspak ???!!! Heb jij nog een SUPER idee?? In de kantine staat vanaf komend weekend een ideeënbus, schrijf je idee op en gooi het erin….Wie weet!!!

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten.

Inleverdatum:

Tot 2 november 2013 kan er worden ingeleverd op zaterdag in de bestuurskamer bij Gerrit Wienen. En elke donderdagavond vanaf 18.30 uur bij Kees Phielix (bar).

Met vriendelijke groet,

Het jeugdbestuur

Geen reactie's

Geef een reactie