Grote Clubactie – steun onze club!

Grote Clubactie – steun onze club!

Grote Clubactie - wij doen mee!

Beste trainers en leiders t/m de 015,

 

In jullie postbakjes liggen inmiddels de inschrijfformulieren voor de Grote Clubactie.

Voor een gezond verenigingsleven zijn een aantal zaken onontbeerlijk. Jullie persoonlijke inzet bijvoorbeeld, is van onschatbare waarde. Het faciliteren van onder andere onze jeugdopleiding kost naast inzet en tijd ook geld. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van materialen en het organiseren van leuke en leerzame activiteiten.

Daarom zal ook dit jaar Arnhemse Boys Schuytgraaf weer deelnemen aan de Grote Clubactie met medewerking van onze mini’s en spelers t/m de 015 (voormalige C-elftallen).

Wij hebben ons dit jaar als doel gesteld, dat ieder jeugdlid tenminste 4 loten gaat verkopen. Dat moet te doen zijn lijkt ons zo. De inkomsten van de lotenverkoop kunnen wij heel goed gebruiken.

Met de opbrengst ervan kan de club weer een boost geven aan het faciliteren van onze jeugdafdeling. Wat belangrijk is, is dat deze actie breed wordt gedragen binnen de vereniging.

 Dit jaar zal er ook weer een extra prikkel beschikbaar worden gesteld voor de speler die de meeste loten verkoopt. Voor de 10 kinderen die de meeste loten aan de man brengen, ligt er een mooie prijs klaar !

Voor de eind winnaar ligt een Ipad klaar en de overige winnaars ontvangen twee vrijkaartjes voor een wedstrijd van Vitesse.

De loten kosten € 3 per stuk.

  • Tijdschema:
  • Start lotenverkoop start in de week van 18 september;
  • Uiterste verkoopdatum loten is zaterdag 14 oktober. Extra verkoopformulieren komen in de commissiekamer te liggen.
  • De verkooplijsten en het geld dienen de spelers bij de leiders/trainers in te leveren.
  • De trainers/leiders leveren de formulieren en het geld in bij Kees Phielix en Monique Bergers. De momenten waarop dat kan worden nog aan jullie bekend gemaakt.


De trainers/leiders ontvangen dan gelijk de loten en verstrekken het aantal verkochte loten aan de verkopers, die ze vervolgens in de laatste twee weken van november bij de kopers gaan afleveren.

We rekenen op jullie support!

Rick Schonis

Voorzitter Arnhemse Boys Schuytgraaf

Geen reactie's

Geef een reactie