GVA D1 – Arnhemse Boys D2

GVA D1 – Arnhemse Boys D2

SONY DSC

Op zaterdag 09-11-2013 mochten we spelen tegen GVA D1, de club uit Doornenburg. Het sportpark van GVA, “De Vijzel” ligt praktisch naast Kasteel Doornenburg, de locatie die voor veel ouders bekend zal voorkomen. Hier beleefde in de zestiger jaren Rutger Hauer zijn doorbraak als acteur in de serie “Floris”. Het kasteel lag er deze morgen weer mooi bij in het najaarszonnetje.

We speelden vandaag met twee wissels, Mika en Keanau konden er vandaag niet bij zijn. Zoals ook de afgelopen weken, viel vandaag het eerste tegendoelpunt al weer vrij vroeg in de wedstrijd. GVA wist vanuit een corner het doel te vinden. Daarna bleef het toch enige tijd 1 – 0 voor GVA. We leken wat meer grip op de wedstrijd te krijgen en wisten zowaar op de helft van de tegenstander te spelen. Na een korte periode van weerstand kwam GVA toch nog weer tot scoren, zodat de ruststand 5 – 0 was.

In de tweede helft leek het spel even op de periode kort na de 1 – 0. We wisten GVA bij de goal weg te houden en wisten bij vlagen zelfs op de helft van onze tegenstander te spelen. Jammer genoeg wist GVA ook in deze helft ons doel te vinden. Er vielen in korte tijd meerdere doelpunten. We bleven echter wel proberen te voetballen en kwamen nog een enkele keer op de helft van onze tegenstander. Jammer genoeg werd de meest kansrijke actie afgevlagd in verband met buitenspel. De eindstand was uiteindelijk 11 – 0.

Geen reactie's

Geef een reactie