Halve Finale Zwaluwen Bekertoernooi

Halve Finale Zwaluwen Bekertoernooi

C1 Bekervoetbal

Eerder heeft u via dit medium al kunnen lezen dat er twee teams van de Arnhemse Boys, de D1 en de C1, in de halve finale van de Zwaluwen Bekertoernooi uit mochten komen. Op zaterdag 26 maart 2016 was het zover. Als eerste diende onze D1, trotse koploper in de 2e klasse 09, in Dreumel op Sportpark De Zeven Morgen af te trappen tegen Aquila D1. Aquila staat op dit moment op de 1e plek in de 2e klasse 07 met 16 gespeeld, 42 punten, 69 doelpunten voor en 10 doelpunten tegen (+59) op de 1e plek. Arnhemse Boys D1 heeft in dit seizoen nog geen wedstrijd verloren, zelfs niet gelijk gespeeld, en in de competitie staan zij op dit moment met 14 gespeeld, 42 punten, 62 doelpunten voor en 9 doelpunten tegen (+53) op de eerste plek. Op voorhand lijkt bij beide teams de verdediging het sterke wapen.

In de wedstrijd zelf bleken die verdedigingen ook heel sollide, want aan het einde van de wedstrijd stond er een 0-0 score op het scorebord. Penalty’s moesten de beslissing brengen in deze thriller en daarin wist Aquila aan het langste eind te trekken. Arnhemse Boys hebben de serie met 4-3 verloren doordat nummer 4 en 5 in de serie zijn gemist. Jammer voor onze mannen, maar goed gestreden!

Arnhemse Boys C1 mocht thuis aantreden tegen V.V. Lunteren C1. Deze wedstrijd begon om 12:45 uur op Sportpark De Schuytgraaf in Arnhem.  De mannen van Arnhemse Boys C1 staan op dit moment op een2e plaats met 14 gespeelde wedstrijden en 37 punten.  De mannen van V.V. Lunteren C1 staan op een derde plek in de 2e klasse 05 met 15 gespeeld en 37 punten. Arnhemse Boys C1 wist deze wedstrijd al snel te beslissen en namen daarmee alle verwachtingen op een goed resultaat bij V.V. Lunteren weg. De eindstand was uiteindelijk 8-2 in het voordeel van onze mannen, waarmee zij de finale hebben weten te behalen.

Voor de finale van de Zwaluwen Jeugdbeker heeft ook DCS C1 uit Zevenaar zich weten te plaatsen ten koste van na een 1-5 overwinning. DCS C1 is op dit moment de trotse koploper in de 2e klasse 10 met 16 gespeeld, 44 punten, 82 doelpunten voor en 13 doelpunten tegen (+69). Dat belooft een spannende finale te worden, maar eerst genieten van deze verdiende overwinning!

Namens het gehele bestuur van Arnhemse Boys Schuytgraaf, spelers en begeleiding van de C1 van harte gefeliciteerd en veel succes in de finale!

Op video, het eerste doelpunt van Arnhemse Boys C1 tegen V.V. Lunteren C1.

Geen reactie's

Geef een reactie