Halve Finale Zwaluwen jeugdbeker

Halve Finale Zwaluwen jeugdbeker

Aquila

d1

Vandaag waren er al een aantal vrij, maar voor de meesten is het Paasweekend nu echt aangebroken. Een weekend waarin er niet veel voetbalwedstrijden op het programma staan, het is een zogenaamd `inhaal en bekerweekend`. Er zijn dit weekend dus wel degelijk wedstrijden te bekijken van de teams van de Arnhemse Boys Schuytgraaf, en wat voor wedstrijden!

In Dreumel staat de wedstrijd van de Arnhemse Boys D1 op het programma. Om 10.30 uur wordt er in Dreumel afgetrapt in de halve finale van de Zwaluwen jeugdbeker tussen Aquila D1 / Arnhemse Boys D1. De winnaar van deze wedstrijd mag dan in de finale aantreden tegen de winnaar in de wedstrijd tussen SP Teuge D1 en DCS D1.

C1 Bekervoetbal

Op ons eigen sportpark in De Schuytgraaf strijden de mannen van Arnhemse Boys C1 in de halve finale tegen Lunteren C1. Zij mogen om 12.45 uur gaan beginnen aan hun wedstrijd voor een plekje in de finale van het toernooi. Mochten onze mannen deze wedstrijd in hun voordeel beslissen, dan wacht in de finale de winnaar van de wedstrijd tussen AWC D2 en DCS C1.

Zowel DCS uit Zevenaar als Arnhemse Boys Schuytgraaf hebben dus zowel hun D1 als hun C1 in de halve finale van de beker staan.

Arnhemse Boys D1, veel succes in Dreumel en Arnhemse Boys C1, veel succes op ons eigen sportpark!

Geen reactie's

Geef een reactie