HAVO Haalderen D1 – Arnhemse Boys D3 03-05-2014

HAVO Haalderen D1 – Arnhemse Boys D3 03-05-2014

Arnhemse Boys D3

Na een aantal wedstrijden tegen de wat lager geklasseerden, zijn de laatste twee wedstrijden weer tegen de hoger geklasseerden. Met dank aan Koningsdag en de meivakantie werd er even een zaterdag niet gevoetbald, maar vandaag stond de wedstrijd tegen HAVO uit Haalderen op het programma.

HAVO had voorafgaand aan deze wedstrijd 16 punten uit 9 wedstrijden weten te behalen, maar ook zij hadden verloren van RKHVV en zij hadden niet zo’n mooie uitslag tegen Jonge Kracht als wij. Het zou, ondanks het verschil in punten op de ranglijst, dus wel eens een spannende wedstrijd kunnen worden.

Deze zaterdag was het weer prachtig. Ideaal voor zowel spelers als toeschouwers voor een potje voetbal op een veld dat er geweldig bij ligt. HAVO mocht de wedstrijd aftrappen en het spel golfde op en neer zonder dat er echt sprake was van grote kansen. Er was wel een licht overwicht voor de Boys, maar ook HAVO wist hier en daar gevaarlijk door te breken. Arnhemse Boys wist echter de ban te breken en scoorde van net buiten de 16 meter de 0 – 1. Hoewel HAVO na deze treffer nog wel wat kansen wist te creëren, was 0 – 1 ook de ruststand.

Corner van de Arnhemse Boys D3

Corner van Arnhemse Boys D3

Aan het begin van de 2e helft kwam HAVO behoorlijk zelfverzekerd uit de kleedkamer, zij waren dan ook eerder dan de Boys op het veld om aan de tweede helft te gaan beginnen. De Boys mochten nu echter aftrappen en zij wisten al redelijk snel de 0 – 2 binnen te schieten. Hierna probeerde HAVO alles om toch weer terug in de wedstrijd te komen en dit lukte. De 1 – 2 en de 2 – 2 vielen niet lang na elkaar. Gelukkig wisten de Boys toch de overwinning uit het vuur te slepen. Twee minuten voor tijd viel de 2 – 3 en dit was ook de eindstand. Prima gespeeld, goed gevochten en een zeer terechte overwinning!

Het bleef nog lang onrustig in de kleedkamer, de “strijdliederen” werden aangeheven. “Waar is dat feestje? Hier is dat feestje” en natuurlijk “Het is stil aan de overkant” werden uit volle borst gezongen door de spelers van Arnhemse Boys D3.

Volgende week zaterdag is de laatste wedstrijd. We mogen dan thuis tegen VDZ D9M om 12:30 uur.

De 2 - 3 wordt door de spelers van Arnhemse Boys D3 gevierd

De 2 – 3 wordt door de spelers van Arnhemse Boys D3 gevierd

Geen reactie's

Geef een reactie