In Memoriam – Herman Kreuzen

In Memoriam – Herman Kreuzen

Afgelopen weekend bereikte ons het trieste bericht dat Herman Kreuzen, Boys man van het eerste uur, op 83 jarige leeftijd is overleden.

Herman is en blijft voor altijd erelid van onze vereniging. Een titel die hij met verve verdiende dankzij zijn tomeloze inzet de afgelopen decennia samen met zijn lieftallige echtgenote Hilda.
Herman heeft van alles gedaan voor onze vereniging, maar van een rol in het bestuur is het nooit gekomen. “Daarvoor was hij veel te eigenwijs” vertelde zijn zoon (ook Herman) afgelopen maandag met een glimlach toen er tijdens de wedstrijd van ons eerste team één minuut stilte in acht werd genomen.

Op de foto staat Herman bij de opening van ons sportpark met de middenstip nog in zijn hand. Een mooie plek om zijn kleurrijke en betrokken leven te herdenken voor iemand die zelf ook altijd middenin het leven stond.

De uitvaart van Herman vindt plaats maandag 25 april om 11:00h plaats op Moscowa. Tevens is er op vrijdagavond 22 april tussen 18:30h en 20:30h gelegenheid om thuis afscheid te nemen van Herman (zie rouwkaart).

Wij wensen namens alle leden en vrijwilligers van Arnhemse Boys Schuytgraaf Hilda, Herman, Marieke, Evi en Sara alle kracht en sterkte toe om dit verlies een eervolle plek te geven.

Geen reactie's

Geef een reactie