In Memoriam – Marc Nusselein

In Memoriam – Marc Nusselein

Gisteren, donderdagmiddag 27 juni jl. is tot ons grote verdriet een echte Boys-man en lid van verdienste Marc Nusselein, overleden op 52 jarige leeftijd. Marc was al enige tijd ziek, gegrepen en niet meer losgelaten door die ellendige ziekte. Eén van zijn laatste wensen was nog om het jubileumfeest van ‘zijn Boys’ mee te maken, maar daar bleek hij fysiek helaas niet meer toe in staat. Een andere grote wens die hij had was om afgelopen zaterdag de verjaardag van zijn kleindochter mee te maken, wat hem nog wel gegund was.

Marc was verknocht aan onze vereniging. Vanaf het moment dat hij als leider van de A1 binnenkwam was het zijn club, hij voelde zich er thuis. Een verenigingsman zoals je die nog maar zelden ziet. Hij hoorde zo’n beetje bij het inventaris van de club en als er wat te verbouwen of te onderhouden was, stond Marc met zijn ‘pietje precies instelling’ vooraan om te helpen. Daarnaast was Marc een aantal jaar als materiaalman nauw betrokken bij ons eerste elftal. Alle jaren was er op zondagen bij thuiswedstrijden een vaste plek door hem bezet aan de ‘nuiltafel’.

Marc was een levensgenieter en een gevoelsmens. Zo nam hij geen blad voor de mond als hij iets vond of om een mening werd gevraagd. Een goudeerlijke vent, vader en opa, super trots op zijn kinderen en kleinkinderen.

Marc was ook geregeld met zijn drone in de weer op de club. Hij heeft prachtige foto’s gemaakt vanuit hoog in de lucht van ons sportpark. Eén van deze foto’s is ook in het jubileumboek opgenomen. We zullen Marc ontzettend gaan missen. Niet in de laatste plaats al zijn voetbalmaten waarmee hij zoveel plezier maakte, maar ook als lid van Tomodarah, een door hem zelf bedachte naam omdat bijna al zijn voetbalmaten op een Tomos rijden.

Marc, je laat een lege kruk achter, maar in gedachten blijf je 100% bij ons.

Wij wensen Charmayne en Desley, de kleinkinderen, familie en vrienden alle kracht toe om dit verlies een plekje te geven.

10 Reactie's
 • Bob Dekkers
  Geplaatst op 19:19h, 28 juni Beantwoorden

  100% vriendschap … dat is wat ons te binnen schiet, we love you Marc, nooit zullen wij jou vergeten, party on! Veel sterkte toegewenst aan familie en vrienden!

  Bob, Cindy, Vinnie, Carlin en Zoëy

 • Robin cornelissen
  Geplaatst op 19:26h, 28 juni Beantwoorden

  We zullen je lach en mooie verhalen missen rust zacht.

 • Sidney Knoops
  Geplaatst op 21:13h, 28 juni Beantwoorden

  Een mooie vent die echt gemist gaat worden.. rust zacht Marc je bent een topper!!!

 • Mark Bouwman
  Geplaatst op 23:13h, 28 juni Beantwoorden

  Een no nonsens man. Je wist precies wat je aan hem had. Veel gezellige en leuke momenten met Marc meegemaakt. Die momenten zal ik blijven koesteren. Bedankt hiervoor. Helaas mocht je deze wedstrijd niet winnen maar je hebt gevochten als een leeuw. Rust zacht en we zullen je nooit vergeten.

 • Raymond Hofs
  Geplaatst op 10:36h, 29 juni Beantwoorden

  Eerlijk en rechtdoorzee was je, een gezelligheids man , prachtige lach en natuurlijk een vakman. Lekker ouwehoeren dat kon je. Me stangen met jou muurbloempje Kerel wat zullen we jou in ons vriendengroep gaan missen. Een topgast. Veels te jong, pas 52.

  Je hebt gestreden maar hier viel niet van te winnen. Rust zacht vriend en veel sterkte voor je kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden en iedereen die je achter laat.

  Raymond, Patricia, Jaela en Charissa Hofs.

 • John Keurhorst
  Geplaatst op 07:22h, 30 juni Beantwoorden

  Marc was een fijne en oprechte vent.
  gecondoleerd allemaal

 • Hennie en Han Cornelissen
  Geplaatst op 12:36h, 30 juni Beantwoorden

  Boos gedicht,
  Zou iemand ons kunnen zeggen,
  het ons eens uit kunnen leggen

  Waarom ze juist Marc hebben genomen,
  konden ze op niemand anders komen?

  Ze hebben nu het neusje van de zalm,
  en daarom vragen wij U heel kalm.

  Geef hem wat hij heeft verdiend,
  want hij was en is onze aller beste vriend.

 • Arnold Dijkgat
  Geplaatst op 14:24h, 30 juni Beantwoorden

  Altijd vrolijk en positief ingesteld was je. Iemand waar ik graag bij in de buurt was. Je verhalen en gevoel voor humor zal ik erg missen. Ik wens iedereen en vooral je familie veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

 • Ruben Bouwman
  Geplaatst op 21:39h, 30 juni Beantwoorden

  Lieve Marc,

  Vanaf het moment dat ik bij de ‘Boys’ kwam zorgde jij ervoor dat ik me thuis voelde. Als materiaalman en tevens clubman wist jij als geen ander wat er gevraagd werd om voor de boys te spelen. Ik wil je bedanken voor alle ondersteuning, de kritische woorden over m’n spel en alle support gedurende de jaren heen. Je was een verlengstuk voor de vereniging. Heb genoten van je als mens. Ik ga je missen vriend.

  Dikke kus,

  Ruub

 • Willem van Veen
  Geplaatst op 15:46h, 03 juli Beantwoorden

  Rust zacht Marc. Je was een prachtkerel. Zo niet verdiend…..
  Sterkte kinderen en familie.

Geef een reactie