Informatie D – pupillen Toernooi op 18 augustus 2013

Informatie D – pupillen Toernooi op 18 augustus 2013

Dit jaar wordt de eerste D-pupillen ‘warming up’ toernooi bij Arnhemse Boys Schuytgraaf georganiseerd.

Vele weken van voorbereiding (ook in de vakantieperiode) zijn eraan vooraf gegaan, met als gevolg, dat u nu aanwezig bent op ons eerste warming up toernooi ter voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen 2013-2014.

In dit programmaboekje vinden jullie de teamindelingen en het wedstrijdschema. Graag zelf uitprinten en meenemen. Bij aanvang van het toernooi wordt elk team verzocht zich eerst zich te melden bij het toernooisecretariaat (In de bestuurskamer boven bij de kantine).

Alle teams spelen hun wedstrijden op het hoofdveld of het kunstgrasveld. Er is een wisseltijd van 10 minuten dus na het toetersignaal direct het speelveld verlaten en betreden. Er wordt voor alle wedstrijden een scheidsrechter verzorgd. De spelers dienen zelf voor kleding, correcte voetbalschoenen & scheenbeschermers te zorgen. Meer informatie hierover staat op pagina 4.

De kantine is tijdens het toernooi uiteraard geopend. In de kantine worden consumpties en versnaperingen verkocht. We hopen dat het niet nodig zal zijn, maar in de kantine is tevens een EHBO-post aanwezig.

Voor elke speler is een leuk aandenken aan het toernooi, die tijdens de prijsuitreiking wordt overhandigd.

Wij rekenen op een sportief toernooi en hopen dat u allen na afloop met een prettig gevoel en een fijne herinnering huiswaarts keert.

Namens de toernooicommissie van Arnhemse Boys Schuytgraaf,

Monique ten Hoor

Laura van Wolfen

Rick Klokke

André Ladestein

Frank Halsema

De toernooicommissie is herkenbaar aan paarse shirts. Voor vragen kun je altijd bij hen terecht. Overige vrijwilligers lopen in hesjes.

Per e-mail bereikbaar via : toernooicomissie@arnhemseboys.nl

Telefonisch bereikbaar: 026-3817773

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie