Inzameling Football Maties

Football Maties

Inzameling Football Maties

footballogosmal-23

Beste Arnhemse Boys leden,

As zaterdag, 21 mei, speelt de Arnhemse Boys E9 een toernooi bij Dovo in Veenendaal.

Bij haar toernooi zet Dovo jaarlijks een goed doel in de belangstelling. Dat is dit jaar Football Matties.

Wat is Football Matties?

Het doel van Football Maties is om andere stichtingen en organisaties die voetbal voor kinderen in ontwikkelingslanden gebruiken als middel om kinderen “Social Skills” bij te brengen te ondersteunen en te stimuleren.

Stichting Foorball Maties wil de grootste non-profit inzamelaar worden van tweedehands voetbalschoenen,- kleding en – materialen. Als erkend “Goed Doel” wil de Stichting Football Maties het actiefst worden ten opzichte van alle andere goede doelen in het verzenden van de ingezamelde voetbalschoenen,- kleding en – materialen naar Afrika, Zuid- en Midden Amerika en andere ontwikkelingslanden.

Bewustwording van kinderen in Europa over het hergebruik van consumptiegoederen en ontwikkelingshulp bereik je onder andere door ze te betrekken bij inzamelingsacties voor de Stichting Football Maties. Kinderen die samen leren en ervaren met hun ouders, begeleiders, trainers, ploeggenootjes, voetbalverenigingen en docenten op school bewust bezig te zijn met een stukje nuttig ontwikkelingswerk, het recyclen van materialen en vooral het hergebruik van consumptiegoederen zoals voetbalschoenen,- kleding en – materialen. Pedagogisch gezien is dit een verantwoorde en een goede les voor onze kinderen.

Wil iemand Football Maties steunen met gebruikte voetbalschoenen,- kleding en – materialen, lever dit dan a.s. vrijdag om 17.45 uur in bij Jasper van Kasteren, trainer van Arnhemse Boys E9. Hij traint die dag om 18.00 uur op het nieuwe kunstgrasveld 2, bij de Arnhemse Boys.

Namens Football Maties alvast hartelijk dank.

football-maties

logo-footballmaties600

Geen reactie's

Geef een reactie