Jaarlijkse zaalvoetbal toernooi

Jaarlijkse zaalvoetbal toernooi

Beste jeugdspelers,

Jullie zitten nog volop in de najaarscompetitie 2015, maar toch willen we nu alvast jullie aandacht vragen voor het komende zaalvoetbaltoernooi in de winterstop. Want ook in de winter willen we graag voetballen en dus is het tijd voor het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi van de Arnhemse Boys.

De planning is:
F-elftallen op zondag 10 januari 2016 van ca. 08.15 tot 13.00 uur;

E-elftallen (inclusief het team MD1D) op zondag 10 januari 2016 van ca. 13.15 tot 18.00 uur;

Het toernooi voor alle elftallen vindt plaats in de sporthal De Wanmolen, Schweitzerpark 2 in Zetten en zal een zelfde opzet hebben als voorgaande jaren. Uit alle aanmeldingen zullen gelijkwaardige teams worden gecreëerd die hun wedstrijden gaan spelen in verschillende poules. Een definitieve team- en poule-indeling volgen dus nog. De aangegeven tijd is daarom een indicatie en is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de definitieve indeling.

Schermafbeelding 2015-11-02 om 14.32.09

Laat d.m.v. beantwoording van deze mail aan je elftalleider weten of je wel of niet meedoet. De ruimte in de accommodatie en de beschikbare tijd is beperkt en daarom hanteren we net als voorgaande jaren “ Vol = Vol”. Meld je daarom meteen aan bij je elftalleider want alle aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Bovendien moet je elftalbegeleider dit uiterlijk op
1 december a.s. aan ons doorgeven.

En mocht je nog niet overtuigd zijn, kijk dan nog even naar het filmpjes van de vorige keer:
https://www.youtube.com/watch?v=_a2_Jxt4xPU

Reageer dus snel!

Sportieve groet,

De Toernooi Commissie Arnhemse Boys

 

Geen reactie's

Geef een reactie