Jeugdbestuur gezocht ( van goed naar beter)

Jeugdbestuur gezocht ( van goed naar beter)

“Van Goed naar Beter”
De afgelopen jaar is “Arnhemse Boys” enorm gegroeid. We zitten momenteel op meer dan 300 jeugdleden. Elk jaar weer zijn diverse vrijwilligers actief om de jeugd een plezierig jaar te bezorgen. We merken dat het voor de vrijwilligers steeds drukker wordt.
Afgelopen periode werd door de commissie “voetbaltechnisch beleid” hard gewerkt om een jeugdplan te schrijven voor de lange termijn. Dat betekent dat er ook in de huidige samenstelling van de jeugdcommissie wat uitbreiding zou moeten plaatsvinden. Echter, afgelopen zaterdag besloot, geheel tegen de verwachting in, de jeugdcommissie er mee te stoppen.
Afgelopen woensdag 5 september 2012 heeft het hoofdbestuur gesproken over de inrichting van de jeugdafdeling. Besloten werd om een jeugdbestuur op te richten. Dit jeugdbestuur zal bestaan uit een Jeugdvoorzitter, een secretaris en 4 bestuursleden te weten:

1. Bestuurslid voetbaltechnisch beleid
2. Penningmeester
3. Bestuurslid PR / Media en communicatie
4. Bestuurslid Faciliteiten

Om nu de zaken goed te laten verlopen, hebben alle bestuursleden een eigen commissie waarin de activiteiten uitgezet en uitgevoerd worden. Voor de commissie PR/Media en communicatie zijn wij nog op zoek naar mensen die hierbij willen helpen. Voor informatie omtrent de inhoud en aanmelding kun je mailen naar aswinvanveggel*at*arnhemseboys.nl/oudesite

Het bestuur

Geen reactie's

Geef een reactie