Jeugdbestuur introduceert inloopspreekuur

Jeugdbestuur introduceert inloopspreekuur

Het jeugdbestuur vindt het belangrijk om feeling te houden bij dat wat er binnen onze club leeft. Dan doelen we niet alleen op zaken die beter of anders kunnen, maar ook op de positieve ontwikkelingen die plaatsvinden en waar we met zijn allen profijt van kunnen hebben.

Wij realiseren ons dat we niet altijd even goed zichtbaar zijn. Om iedereen op een laagdrempelige wijze in staat te stellen onderwerpen en ervaringen te delen is besloten om een inloopspreekuur in het leven te roepen. Niet alleen voor alle vrijwilligers, leiders en trainers, maar juist ook voor ouders.

Tijdens het inloopspreekuur is er iemand vanuit het jeugdbestuur aanwezig om vragen te beantwoorden, ideeën en/of verbeterpunten te bespreken.

Dit voetbalseizoen vindt het inloopspreekuur plaats van 19.00 uur tot 20.00 uur op de volgende data voorafgaande aan het jeugdbestuuroverleg op 10 april, 8 mei en 12 juni 2014.

Om te voorkomen dat er lange wachtrijen ontstaan willen we je verzoeken om voorafgaande aan je bezoek een mailtje te sturen naar jeugdsecretaris*at*arnhemseboys.nl/oudesite zodat we rekening kunnen houden met de planning. Indien mogelijk kan je dan ook kort aangeven wat het onderwerp is dat je wilt bespreken.

Met sportieve groet,
v.v. Arnhemse Boys Schuytgraaf

Jeugdbestuur

Geen reactie's

Geef een reactie