Jeugdspelers Arnhemse Boys in eerste elftal

Jeugdspelers Arnhemse Boys in eerste elftal

jeugd ab 001

Sinds de Arnhemse Boys in de Schuytgraaf zitten zijn er nog maar weinig jeugdleden geweest die de overstap hebben kunnen maken van de jeugd naar ons vlaggeschip, het eerste elftal, tot de afgelopen weken. Tijdens de afgelopen weken hebben we hierin de primeur mogen beleven, tot onze grote vreugde zijn de speler van de B1, Rick van Vliet en de speler van de A1 Giovanni Oldemenger hun debuut gemaakt voor ons 1e elftal.

Voor beide spelers natuurlijk een hele mooie ervaring om bij de hoofdmacht van onze vereniging in actie te komen, maar natuurlijk ook voor de vereniging Arnhemse Boys Schuytgraaf. Voor Rick bestond zijn debuut uit 20 min invallen tegen S.C. Veluwezoom. Rick viel goed in en dat belooft veel over de toekomst. Het debuut Giovanni in de hoofdmacht van de Boys zal toch een soort van onvergetelijk zijn. Hij maakte er een mooie middag  van en wist vlak voor tijd de 0-2 binnen te tikken tegen Worth Rheden. Beide jeugdspelers van de Arnhemse Boys hebben laten zien veel potentie te hebben voor de toekomst, een toekomst waarin alleen maar meer spelers van de Arnhemse Boys zullen doorstromen naar de senioren en ook naar het eerste elftal.

Trainer Patrick Baltus liet weten zeer tevreden te zijn over beide jongens en hij gaat er vanuit dat wij hen in de toekomst nog wel vaker in het eerste elftal kunnen bewonderen. Op dit moment trainen meerdere jongens van onze A en B jeugd mee met het 1e of 2e elftal om zo meer ervaring op te doen en klaar te staan als hun moment komt.

Stephan Heskamp
Wedstrijd Coördinator 1e elftal

Jeugd ab 002

Geen reactie's

Geef een reactie