JO17-1 eindigt ongeslagen in bekerpoule

JO17-1 eindigt ongeslagen in bekerpoule

Beuningen – Vandaag stond de laatste wedstrijd in de poulefase op het programma, een uit-wedstrijd in Beuningen tegen de Beuningse Boys JO17-1. De Beuningse Boys hadden, net als de Arnhemse Boys, twee keer weten te winnen. Daarbij wisten onze gastheren aanzienlijk vaker het net te vinden dan wij, zodat zij aan een gelijkspel voldoende hadden. Alleen een overwinning “in het hol van de leeuw” zou ons verder brengen in de beker. Doordat Daan er niet was, Sebastiaan deze week met een blessure kampte en Sami ook niet helemaal “okselfris” was, werd een beroep gedaan op Axel van Wolfen van de JO17-2. Hij kon alleen de eerste helft aansluiten in Beuningen, Axel (en vader) hartelijk dank voor je inzet!

Dan de wedstrijd, die ging behoorlijk gelijk op, waarbij opgemerkt moet worden dat wij eigenlijk niets weggaven achterin, daar waar wij toch een aantal keren gevaarlijk konden uitbreken. We misten echter de scherpte voor de goal en ook de goalie van Beuningse Boys bleek een behoorlijke sta-in-de-weg. De ruststand van 0-0 was in ieder geval absoluut niet geflateerd.

Het beeld vanuit de eerste helft werd in de tweede helft doorgetrokken, Arnhemse Boys bleef de meest dreigende ploeg, maar ook Beuningen stak met enige regelmaat de middellijn over. Een snelle aanval zorgde voor een 0-1 voorsprong dankzij een goal van Niels op de rechterzijde. Beuningse Boys ging hierna nog wat driftiger op zoek naar de gelijkmaker, waarbij zij ook wat meer ruimte achterin weg gaven. De counters van de Arnhemse Boys werden daardoor dreigend, maar door een gebrek aan ondersteuning bleek Owen een beetje op een eiland te staan. Toen er wel wat meer spelers aansloten bij een uitbraak viel ook direct de 0-2. Daarmee was de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld, zodat de Arnhemse Boys door zijn in de beker naar de volgende ronde.

Boys, hartelijk gefeliciteerd, ik heb een wedstrijd gezien vol vechtlust en teamspirit! Op naar de eerste competitiewedstrijd op zaterdag 28 september 2019.

Geen reactie's

Geef een reactie